Hírek

Gólok Európa-szerte!

Egy angol Ligakupa-meccset, valamint egy BL-selejtezőt találtunk ma fogadásra érdemesnek...

Bristol Rovers-Watford 2! +2,5!

Két osztály különbség választja el egymástól a csapatokat, és szerintünk a differencia kijön a ma esti ütközetben. Emellett gólokat is várunk, legalább hármat!
A Bristol Rovers a League II. tagja, tavaly a középmezőnyben végzett, átlagos hazai mérleggel (11-4-8). A felkészülési időszakban vegyesen teljesített a brigád, a legkiemelkedőbb eredménye a Reading elleni 2-1-es győzelem volt. A bajnoki nyitányt viszont elrontották a kék-fehérek: az Exeternél 2-1-re kikaptak.
A Watford a rájátszás döntőjében hosszabbításban maradt alul a Crystal Palace-szal szemben, így még egy évet a Championshipben kénytelen lehúzni Zola mester alakulata. A piros-sárgák tavaly lenyűgöző támadófutballal rukkoltak elő, és a szakmai idén is a feljutásra esélyes alakulatok közé sorolja a brigádot. Deeney-t sikerült megtartaniuk, ez mindenképpen hatalmas dolognak számít. A gólgyáros az első játéknapon már be is köszönt: a Watford az ő találatával hozta el a pontokat Birminghamből.
A két társulat a Ligakupában kétszer is összefutott az elmúlt esztendőkben. Előbb 2008-ban a Watford, majd 2011-ben a Bristol Rovers lépett tovább. Mi most a vendégeknek szavazunk bizalmat, emellett ismerve a piros-sárgák pazar támadósorát, várunk három gólt is az összecsapáson!

Maccabi Tel-Aviv-Basel +2,5!

Egygólos hátrányból várja a visszavágót az izraeli bajnok. Nincs más lehetőségük a sárgáknak, mint támadni!
Az izraeli bajnok épp a Győr ellen bizonyította, hogy nem rossz csapat: az ETO-t oda-vissza elverte Sousa mester alakulata. Összességében a két találkozót elnézve a magyar címvédőnek szemernyi esélye sem volt a továbbjutásra. Zahaviékra ezt követően a helvét bajnok várt, és az első meccset bizony el is vesztették az izraeliek: 1-0-ra nyert a Basel Stocker találatával. A Maccabi tavaly magabiztosan nyerte meg a bajnokságot, több mint 10 pontot verve a Haifára. Otthon erős volt, 18 fellépése közül 15-öt megnyertek a sárgák.
A Basel a Grashoppers-szel vívott különmeccset az előző kiírásban a bajnoki címért, és végül három pontos előnnyel meg is nyerte az aranyérmet. A nyáron lényegében nem változott meg a játékoskeret, így a St. Jakob parkban bizakodva várták az idei szezont. A gárda a bajnokságban négy ütközetben nyolc pontot termelt: otthon nem hibázott, idegenben eddig mindkétszer ikszelt. A BL-be most kapcsolódott be, és otthon ugyebár 1-0-ra verte a Maccabit.
A mai meccsen a Maccabinak támadnia kell, hiszen hátrányban vannak. Ismerve a baseli támadósort, a kinyíló hazai csapat ellen biztosan lesz több lehetőségük a svájciaknak. Ebből aztán szerintünk összejöhet simán 3 találat, amely 1,91-et fizet…

Olvasói sztorik