Hírek

NB/I.: Hazai esélyek

Ma nem sok babér terem a vendégeknek a honi élvonalban...

DVSC-Mezőkövesd (0-1) 1!

Simán nyer a Loki az újonc ellen! Kettő biztosan lesz a végén közte!
A második fordulót rendezik a magyar élvonalban, és a Debrecen újra hazai környezetben léphet pályára. A Loki a nemzetközi kupában beégett, viszont a drukkereket kárpótolták Sidibéék: egy hetest hintettek a Kaposvárnak.
A Mezőkövesd a Keleti-csoportot nyerte meg, így vívta ki a jogot az élvonalbeli indulásra. A Véber-legénység az első játéknapon a Hungária körútra látogatott. Az első játékrészben még jól tartották magukat a sárga-kékek, ám a fordulást követően az MTK gurított egy hármast.
Az az érzésünk, hogy a Loki ezúttal is kitesz magáért, és legalább kettővel elveri az újoncot!

Kispest-Lombard 1!

A Honvéd rosszul kezdett, és most javítanak a piros-feketék!
A Kisest egy kört ugyan túlélt az EL-ben, viszont a Vojvodina túl nagy falatnak bizonyult számukra, így kettős vereséggel szálltak ki a sorozatból. A bajnokságban Kecskemétre látogattak a piros-feketék, és bizony ezt a túrát is elrontották a fővárosiak: 3-1-re kaptak ki a liláktól.
A Lombard a Puskás Akadémiával kezdett, és Tóth Bálint tanítványai bizony nem bírtak a felcsútiakkal. A találkozón hiába játszott olykor fölényben a Pápa, sőt, a vezetést is megszerezték a Veszprém megyeiek, az újonc a hajrában egalizálni tudta az eredményt.
Az elmúlt években a Bozsik Stadionban rendre a Kispest nyert. És ma sem lesz ez másként! Húzzuk be a hazait!

Olvasói sztorik