Hírek

Kalandozás a másodosztályban…

A galloknál és a hollandoknál is megkezdik a pontvadászatot a második ligás alakulatok...

Nancy-Auxerre +1,5! +2,5!

Megkezdődik a francia másodosztály küzdelemsorozata, és mi egy gólos történetre hívjuk fel kedves olvasóink figyelmét…
A Nancy tavaly, az Auxerre pedig két esztendeje búcsúzott az első ligától. A hazaiak célja a feljutás, és elnézve a mezőnyt, nem lesz egyszerű dolguk a piros-fehéreknek. Bár, azért az idén könnyebb lesz valamelyest a helyzet, hiszen Monaco és Nantes szintű nagyágyúk nem tobzódnak a ligában.
Az Auxerre az előző kiírásban csalódást keltett, hiszen mindössze a 9. pozícióban zárt, és szemernyi esélye sem volt a feljutásra. A szezon elején roppant gyenge volt idegenben, később kicsit jobban ment vendégségben a fehéreknek, de így is csak kozmetikázni tudtak csapnivaló mérlegükön. A felkészülési időszakban nem igazán ment az Auxerre-nek, a szakvezetés abban bízik, hogy a bajnokságban majd jobban teljesít a brigád.
A League II rangadóján gólokat várunk. Bár tudjuk, hogy viszonylag ritka a találatözön ebben a bajnokságban, ám tavaly az Auxerre többször is bizonyította, hogy képes gólgazdag meccseket játszani. A hazaiak tűnnek esélyesebbnek, de azért a gólokról se feledkezzünk meg. Húzzuk be a +2.5-ös opciót!

FC Eindhoven-Venlo 2! +2,5!

A hollandok sem tétlenkednek tovább: beindul a pontvadászat! A második vonalban egy vendégesélyre lettünk figyelmesek…
Az FC Eindhoven tavaly a 18 csapatos másodosztályban a 16. pozíciót szerezte meg – a mögötte lévő két alakulatot kizárták… A kék-fehérek csapnivalóan szerepeltek: 5-6-19-es sorukhoz 40-67-es gólarány párosult – a legtöbb találatot ők kapták a mezőnyben. Otthon még csak-csak gyűjtögették a pontokat (5-1-9), ám vendégségben nyeretlenek maradtak. A felkészülési időszakban sem brillíroztak a srácok, a német kiscsapat, az Uerdingen például egy ötöst hintett nekik…
A húszcsapatosra duzzasztott második ligában kénytelen indulni a Venlo, amely a Go Ahead Eagles ellen maradt alul az osztályozón. A sárgák az elmúlt szezonban 6-10-18-as mutatóval az utolsó előtti helyen zártak. Idegenben és otthon egyaránt háromszor nyertek, viszonylag kevés gólt rúgtak (33), viszont sokat kaptak (62).
Az elmúlt években többször is megütközött egymással a két együttes, és a párharcból rendre a Venlo került ki nyertesen. Ma is a vendégek nyernek szerintünk, továbbá könnyedén jöhet a +2,5-ös verzió!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik