Hírek

Pónácz András Fradi-sikert vár

A Sportklub népszerű riportere úgy gondolja, hogy a Celtic, a Paks és a Ferencváros is megnyeri soron következő tétmeccsét.

A Sportklub népszerű riportere úgy gondolja, hogy a Celtic, a Paks és a Ferencváros is megnyeri soron következő tétmeccsét.

Celtic-Elfsborg 1!

– Bár kevés információval rendelkezem a borasi együttessel kapcsolatban, a Celtic győzelmét várom. Fantasztikus szurkolótábora előtt előnyt szerez a skót bajnok!

Jablonec-Stromsgodset 2!

– Nagyon szurkolok Kovács Péteréknek! A magyar támadó biztosan nem lett a Loki-drukkerek szíve csücske, ugyanakkor azt gondolom, hogy sokan tanulhatnának tőle. A csatár pontosan felmérte képességeit, majd ennek megfelelően választott magának helyet Európa futball-térképén. Remélem, hogy a norvég együttes Péter vezérletével nyerni tud majd idegenben is!

Sevilla-Mladost Podrogica (0-1)1!

– A Vidi óriási lehetőséget szalasztott el… Magam is szívesen megnéztem volna a Sevillát, ám erre sajnos, nem lesz az idén lehetőségem. Az andalúz sztárcsapat szerintem megállítja a Podrogicát, nem lepődnék meg, ha többgólos különbség lenne a végén a hazaiak javára.

Paks-Pécs 1!

– Horváth Ferenc győzelemmel mutatkozott be a paksiak kispadján, drukkolok is a fiatal szakembernek, remélem, egyszer majd ő irányíthatja a nemzeti válogatottat is! A Pécs vereséggel kezdett, és szerintem ma sem jut pont a baranyaiaknak.

DVTK-MTK X!

– Szivics itt, Garami mester ott – két, teljesen már karakterű edző irányítja a gárdákat. Mindkét gárda jól kezdett, és a veretlenségüket ma is megőrzik. Leikszelnek!

Ferencváros-Videoton 1!

– A Vidi-szurkolók nemcsak azért szomorkodhatnak, mert nem látják a Sevillát, hanem mert kikap vasárnap csapatuk. A Fradi jól erősített, az egyik bajnokesélyes. A zöld-fehérek elverik a fehérváriakat!

Olvasói sztorik