Hírek

Görög, ukrán, észt, cseh…

A PAOK ukrán ellenfelet kapott a BL-ben, az észt címvédőre a cseh bajnok vár...

PAOK-Metalist Kharkov 2x!

Nem kerül hátrányba az ukrán ezüstérmes Szalonikiben!
A BL főtáblájáért ütköznek meg a csapatok. A görög alakulat tavaly a 2. helyen zárta az alapszakaszt, a felkészülési időszakban is jól teljesített, elverte a többi között a Nice-t és a Koppenhágát is. A fekete-fehérek otthon tavaly bivalyerősek voltak a bajnokságban, mindössze háromszor nem nyertek (12-2-1).
A Metalist az előző kiírásban hatalmas bravúrt vitt véghez azzal, hogy megelőzte a kijevi sztárcsapatot. Az idei bajnokságban is remekelnek eddig a kék-sárgák, három meccsen kilenc pontot gyűjtöttek be a fiúk.
Az ukránok játékban vannak, és nagyobb játékerőt is képviselnek a görögöknél. Persze, Szalonikiben senki sem mehet biztosra, ugyanakkor a párharcból mi a keletiek továbbjutását várjuk. Ma nem kerülnek hátrányba Devicék, húzzuk be az 2x-es opciót!

Nomme Kalju-Viktoria Plzen 2! +2,5!

Az észt bajnok gólgazdag meccset vívhat cseh riválisával.
Az észt címvédő vezet a bajnokságban, és a nemzetközi porondon is bizonyított már: a HJK Helsinki ellen idegenben 0-0-ra végzett, majd otthon 2-1-re legyűrte a finn bajnokot! A Kalju két pontos előnnyel vezeti a pontvadászatot, ám a Levadia a vesztett pontok tekintetében jobban áll. A gárda formája jó, bár a hétvégén nem sikerült idegenben nyernie.
A Plzen is túlélt egy kört már, a Zeljeznicar ellen kettős sikerrel léptek tovább a csehek. A két mérkőzésen összesen hatszor voltak eredményesek a fiúk, és bizony a bajnokságban is eredményesen kezdtek: Wagnerék mindkét fellépésükön nyertek, és 9 találatot jegyeztek.
Nem várunk meglepetést a találkozótól, ám a vendégekre alacsony a szorzó. Viszont a gólokra már érdemesebb rámenni: 1,75-ért szerintünk mindenképpen megér egy próbát a +2.5-ös opció!

Olvasói sztorik