Hírek

Hazai esélyek, gólokkal fűszerezve!

Ma egy norvég és egy svéd bajnokin akadt meg a tekintetünk...

Valarenga-Sarpsborg 1! +2,5!

Otthon tartja a pontokat a Valarenga!
A norvég bajnokságban a hazaiak 21 pontig jutottak, otthon szeszélyesek (3-2-3), viszont jó formában vannak. A középmezőnyben tanyáznak, jelenleg a 8. pozíciót foglalják el. Nagyon nem tudnak előrelépni…
A Sarpsborg a kiesés elől menekül, most éppen a 14., osztályozós helyen állomásozik 17 egységgel. Vendégségben 1-3-4-es sort tud felmutatni. Rossz passzban vannak a fiúk, hiszen zsinórban három bajnokit buktak el.
Eddig négyszer meccseltek, ebből három végződött Valarenga sikerrel, egy pedig iksz lett. Ma szerintünk megint 1-es lesz a lefújáskor!

Ljungskije-Varnamo 1! +2,5!

Sok gól, majd végül 1-es lesz
Kiesés elől menekül mindkét alakulat. A hazaiak vannak jobb pozícióban, miután 19 pontnál jár már. Otthon erős (4-1-2), viszont nincsen jó formában: két túra, két zakó a közelmúlt mérlege.
A Varnamo csak 16 egységnél jár, idegenben eredményesebb (2-3-3). Most kieső helyen áll, mellettük szól viszont, hogy pontjaik többségét a bajnokság második felében gyűjtötte.
Az egymás elleni mérlegük Ljungskije fölényt mutat (3-1-1), és többségében jött a +2.5-ös opció. Most sem lesz ez másként, lesz legalább három találat, és a végén azért a hazaiak ünnepelhetnek majd!

Olvasói sztorik