Hírek

Túrán a Kispest!

A Honvéd Kecskemétre, a Start Stavangerbe látogat...

Kecskemét-Honvéd 2x!

Rossi mestert képesnek tartjuk arra, hogy felrázza csapatát a Vojvodina elleni vereség után!
A lila-fehérek edzőt váltottak a nyáron: Horváth Ferenc ment, helyére pedig a komoly rutinnal nem rendelkező Bekő Balázs érkezett a kispadra. A játékospiacon sem volt túlságosan aktív a Kecsó, Mohl és Bertus mellett több légiós is eligazolt, helyükre többségében szintén külföldi futballisták érkeztek.
A Kispest tavaly remekül teljesített, megszerezte a bronzérmet, így a jogot az EL-ben való szereplésre. Az első fordulót minden különösebb gond nélkül túlélte a fővárosi alakulat, ám a Vojvodina már nagy falatnak számított: kettős vereséggel búcsúzott a sorozattól Marco Rossi mester brigádja.
Tavaly a Széktói Stadionban a hazaiak nyertek, Kispesten pedig ikszeltek a felek. Ma sem zárjuk ki a döntetlent, ám azért akkor sem lepődnénk meg, ha Délczegék elhoznák a három pontot a liláktól! Tippünk ennek megfelelően x2!

Viking-Start +2,5!

Gólgazdag meccset vív egymással a két norvég együttes!
A 17. fordulóra készülnek a csapatok Norvégiában. A hazaiak az előkelő 5. pozíciót foglalják el, 26 pontot gyűjtöttek, hazai pályán pedig még veretlenek – igaz, sokszor ikszeltek (4-3-0). A dobogó belátható távolságon belül van (2 pont a lemaradás), ám ha komolyabb célokat akarnak elérni a stavangeri fiúk, úgy javítaniuk kell formájukon. Mert bizony immár négy forduló óta nyeretlenek, legutóbbi három mérkőzésüket egyaránt ikszre adták.
A Startot egy ideig vitte az újoncokra jellemző lendület, viszont a szufla elfogyott, és nyomban az utolsó helyen is találták magukat. A sárgák 15 egységig jutottak, egy sikerrel nagyot léphetnének előre. Igen ám, de ők sem mostanában nyertek… Május közepe óta eltelt hat játéknap, és azóta nem tudtak három pontot behúzni. Legutóbb az idegenben gyengécske Brann járt náluk, ám velük sem bírtak (3-3). Vendégségben 1-2-5-ös sort tudnak felmutatni, ehhez 9-15-ös találati mutató párosul.
Az elmúlt években rendre jött meccseiken a +2.5-ös opció. Ma sem lesz ez másként, és azért összességében nem gondoljuk, hogy épp ma táltosodna meg az újonc…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik