Hírek

Kiheverte a zakót a Győr?

Az ETO Parkba a Diósgyőr látogat, és szerintünk nem esélytelenek a borsodiak. A Haka az SJK-t fogadja rangadón...

Haka-SJK 1!

Akár a feljutásról is dönthet a ma délutáni összecsapás. Szerintünk a hazaiak nem hibáznak, és tovább növelik előnyüket a tabellán!
Rangadót rendeznek a finn második vonalban: a listavezető Haka a 2. pozícióban tanyázó SJK-t látja vendégül. A tét nagy, hiszen a két gárdát mindössze két pont választja el egymástól.
A Haka tavaly esett ki az élvonalból, cél így egyértelmű: visszajutni a legmagasabb osztályba. Nem is állnak rosszul a fiúk, hiszen remek formájuknak köszönhetően átvették a vezetést. 32 egységig jutottak 16 ütközetben, otthon pedig igazán félelmetesen teljesítenek: 6-2-0-ás sorukhoz 15-3-as gólarány párosul. S mint említettük, pazar passzban várják az összecsapást: hét mérkőzés óta nem kaptak ki, legutóbbi két meccsüket pedig egyaránt 2-0-ra húzták be.
Az SJK 30 pontnál jár, vendégségben 5-1-2-es tekintélyt parancsoló statisztikával rendelkezik. Viszont rettenetes formát mutatnak: négy találkozó óta képtelenek nyerni, és ebben a periódusban csak egy ikszre futotta erejükből. Ha így folytatják, akkor bizony bukhatják a dobogós helyeket is.
Június elején, ugyanebben a felállásban 0-0-ra végeztek a felek. Ma viszont szerintünk a Haka nem hibázik, és otthon tartja a három pontot. Tippünk tehát 1-es!

Győr-Diósgyőr x2!

Nem heverte ki a kupakudarcot a zöld-fehér sereg, így a borsodiak ponttal, pontokkal zárhatják a túrát.
A magyar élcsapatok totálisan leszerepeltek a nemzetközi porondon. A Győr az izraeli bajnokkal szemben maradt alul úgy, hogy tulajdonképpen szemernyi esélye sem volt a továbbjutásra. Pintér Attila legénysége tehát immár csak a bajnokságra és a hazai kupára koncentrálhat. Mondhatnánk, egy gonddal kevesebb… Persze, Tarsoly Csaba tulajdonos némiképp másként látja a helyzetet, a párosmeccs után rendesen kiakadt, és jelezte: a semmirevaló porduktumnak lesznek következményei… Kíváncsian várjuk a fejleményeket.
A Diósgyőr edzőt váltott, érkezett Sivics mester, aki olybá tűnik, felkavarta az állóvizet. Jól is igazoltak a borsodiak, bár ugyanezt gondoltuk egy esztendeje is. Aztán rendesen beégtek az elmúlt kiírásban a piros-fehérek, otthon még csak hozták az elvárt szintet Tiszáék, ám idegenben borzalmasan gyengék voltak.
Az az érzésünk, hogy a DVTK meglepetést okozhat a bajnok otthonában. Egy pontra jók lehetnek a borsodiak, húzzuk be az x2-es opciót!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik