Hírek

Kezdődik a mennyei bajnokság!

A Lombard a Puskás Akadémiát fogadja az NB/I nyitómérkőzésén. A norvég második vonalban középcsapatok meccselnek...

Lombard Pápa-Puskás Akadémia x2!

Megkezdődik a magyar bajnokság is végre valahára, és szerintünk a nyitómeccsen nem feltétlenül érvényesül majd a papírforma!
A Lombard tavaly csak az utolsó fordulóban tudta kivívni a bennmaradást, a klubvezetők pedig még egy ilyen “szívrohamos” évet nem szeretnének. Ennek megfelelően igazoltak is rendesen a pápaiak, megerősítve minden csapatrészt. Legutóbb Ivancsics írt alá a sárga-feketékhez, de nem sokkal korábban Kenesei Krisztián is megállapodott a Veszprém megyei egységgel. Más kérdés, hogy a rutinos támadó nyomban meg is sérült, így ma nem is léphet pályára.
A Vidi II., avagy a Puskás Akadémia hatalmas fölénnyel nyerte meg a Nyugati-csoportot, a nyári szünetben pedig igyekezett tovább erősíteni. Hajduch személyében remek kapust szerződtettek, de rajta kívül is érkeztek még légiósok. A felkészülési időszakban arattak szép győzelmeket Zsolnaiék, a WBA azonban túl nagy falatnak bizonyult (0-3).
Az újonc csapatokra jellemző lendületet várjuk a Vidi II-től is! Szerintünk Benczés Miklós jól összerakta csapatát, amely megnehezítheti a pápaiak dolgát. Szerintünk a vendégek legalább egy ponttal térnek haza!

Ham-Kam-Mjondalen +2,5!

Legalább három találatot összehoznak a csapatok a ma esti meccsen!
A 16. forduló ma esti mérkőzésén két középcsapat ütközik meg egymással. A hazaiak a 7. helyen állnak, formájuk gyenge, otthoni mérlegük viszont tekintélyt parancsoló (4-3-0). Legutóbb július elején léptek pályára, akkor a Kristiansund vendégeként kaptak egy ötöst. Vélhetően jót tett a háromhetes szünet a brigádnak… Jelenleg 24 egység áll a gárda neve mellett, és mindössze két pont választja el a rájátszást érő 6. pozíciótól.
A Mjondalen a 10., 19 pontja van, ebből idegenben 7-et zsebelt be (2-1-5). A leállás előtt sikerélménnyel gazdagodott, ugyanis a Sandefjordot verte hazai környezetben. Idegenben azért sebezhető a társulat, és mindössze négy gólt hozott össze a nyolc túrán.
Az egymás elleni mérlegük igencsak kiegyensúlyozott (3-2-3), legutóbb a kupában, júniusban a Mjondalen győzött fordított felállásban. Nehéz lennek megjósolni a mai meccs kimenetelét, így most mi inkább a gólokra megyünk rá. Korábban rendre eseménydús meccseket hozott a csörtéik, és úgy érezzük, ma sem lesz ez másként. Húzzuk be bátran a +2,5-ös opciót!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik