Hírek

Menekül a Shelbourne!

Ma két ír meccs kerül terítékre. Egy az első, egy pedig a második ligából...

Shelbourne-Limerick x1!

A kiesés elől menekül az egykor szebb napokat látott hazai együttes. Ma folytatja a pontgyűjtést a brigád!
A dublini alakulat nagyon rosszul kezdte az évet, így nem is csoda, hogy jelenleg az utolsó helyről várja a folytatást. 13 egység áll a neve mellett, 20 mérkőzésen pedig ez igencsak vékony teljesítményre vall. Hazai mérlege is csapnivaló: 2-1-7, csak az UCD-t és a Cork Cityt verték. Viszont biztató, hogy a legutóbbi négy fellépésén 7 pontot szerzett, verte a Bohemianst idegenben, a Corkot otthon, ponttal tért haza a Droghedától, és csak a Shamrocktól kapott ki. A Bohemians áll előtte a tabellán, kettejük között csak 1 pont a különbség. És ugye a 11. pozíció már osztályozót jelentene…
A Limerick újoncként vágott neki a pontvadászatnak, és olybá tűnik, nem lesz a társulatnak kiesési gondja. A középmezőny tagja, a 6. 26 ponttal ebből vendégségben 12 jött össze (3-3-4). A brigád jól teljesített az elmúlt hetekben, bár a Sligo ellen hazai pályán azért illett volna nyerniük (4-4).
A Limerick nagyon nem tud visszaesni a tabellán, és bizony az előrelépésre is csekély az esély. Az egymás elleni mérlegük az elmúlt időszakban nagyon vegyes képet mutat, ebből nehéz lenne kiindulni. Viszont azt gondoljuk, hogy a hazai gárda motiváltabb lesz ellenfelénél, és ez pontot, pontokat érhet ma este. Tippünk tehát x1!

Athlone Town-Salthill Devon +2,5!

Gólokban gazdag kilencven percet várunk az ír második vonal ma esti mérkőzésén.
A haza együttes a feljutásra hajt, jelenleg a 2., osztályozós helyen áll, hátránya az éllovas Longforddal szemben 4 egység, hőseink 30 pontig jutottak 17 ütközetben. Odahaza 4-4-1 a mutatója, amely azért arról árulkodik, hogy jó néhány pontot elherdált a Town. Mindenesetre a formája biztató, öt meccse veretlen, viszont legutóbb nem bírt saját közönsége előtt a Cobh Ramblers-szel. Otthonában gólaránya 14-5, hatszor nem kapott gólt!
A Salthill Devon a 8., utolsó helyen állomásozik, mindössze 13 pontot termelt, idegenben az egyike leggyengébb (1-1-6, csak a Cobh Ramblers-nél nyertek). A legutóbbi játéknapon a Wexford Youth gárdáját legyőzték, lezárva ezzel egy négymeccses nyeretlenségi sorozatot. Eddigi 17 fellépése közül 13-szor jött a +2,5-ös opció!
Az egymás elleni mérleg fölényes Athlone-előnyt mutat, és vélhetően ma is 1-es lesz a vége. Viszont a gólokat favorizáljuk inkább, érzésünk szerint jó eséllyel összejöhet 3 találat!

Olvasói sztorik