Hírek

Magyaros csütörtök

Ma a Videoton és a Kispest is kivívja a továbbjutást!

Mladost Podrogica-Videoton 2!

Kettős győzelemmel lép tovább az EL következő körébe a fehérvári alakulat.
Az elmúlt héten kicsit meglepte a Vidit a montenegrói együttes: már a 3. percben megszerezte a vezetést a Podrogica. A védelmi megingást kihasználták a vendégek, és a jogos büntetőt értékesítette is a balkáni brigád. A folytatásban aztán Kovácsék sorra dolgozták ki a helyzeteket, és még a fordulás előtt sikerült is fordítaniuk. Az állás már nem változott, maradt a 2-1, amely azért nem jelent tuti biztos továbbjutást a piros-kékeknek.
Ugyanakkor biztosak vagyunk abban, hogy Gomes mester felrázza majd Torghellééket, akik tanultak az első mérkőzés hibáiból. A két gárda játéktudása között nagy a különbség, és ez bizony ma meg is látszik majd. Nyer a Fehérvár, és így Gyurcsóék várhatják a következő forduló sorsolását!

Honvéd-Celik Niksic +2,5! +3,5!

Csakúgy, mint az első mérkőzésen, ma is gólesőt várunk a két alakulat ütközetétől.
Az első ütközetet magabiztosan nyerte meg a magyar brigád: 4-1-re tudtak diadalmaskodni, így tulajdonképpen el is dőlt a továbbjutás kérdése. Rossi mester alakulata nagyszerű játékkal rukkolt elő az odavágón, és bár a hazaiak szereztek előnyt, a kispestiek még a szünet előtt fordítottak, majd Holender vezetésével még kettőt berámoltak a fordulás után. Délczegék letutizták a továbbjutást, így most már nyugodtan várhatják a ma esti kilencven percet.
Az első mérkőzésen kiderült, hogy a Celik védelme igazi átjáróház. A Kispest jó eséllyel ismét elveri a derék Niksicet, akár kettő is lehet közte, ám azt jobban érezzük, hogy sok gólt hoz az ütközet. Szóval, hajrá magyarok!!!

Olvasói sztorik