Hírek

Jajj, szegény labda!

Egészen borzalmas meccseket rendezne ma este Európa-szerte. Nem jöttünk különösebben izgalomba attól, hogy az andorrai bajnok a Feröer-szigetekre látogat. Jajj, szegény labda...

Turku PS-Jeunesse Esch (0-1) 1!

Nagyot égett a finn csapat a luxemburgi kiránduláson. Ma viszont van esélye, hogy rendbe tegye renoméját…
A TPS leégette magát a múlt héten: 2-0-ra kapott ki luxemburgi ellenfelétől, így nagyon nehéz helyzetbe hozta magát. A gárda egyébként sincs kitörő formában, és bár öt bajnoki óta veretlen, ebben a periódusban négyszer is remizett. Odahaza erősnek számít, és most bizony ki is kell használnia ezt az előnyt.
Az ellenfél néhány éve már okozott meglepetést, akkor a svéd AIK esett a sárga-feketék áldozatául. Most nagyon közel állnak a bravúrhoz, ám szerintünk nem tudnak majd élni a lehetőséggel.
Azt gondoljuk, hogy a fekete-fehérek összekapják magukat, és legalább kettővel leverik a luxemburgiakat. A Turku erősebb alakulat, és ma ezt be is bizonyítja. Húzzuk be a hendis hazait!

Sreymur-Lusitanos +2,5! 1! (0-1)!

Ezen a meccsen leginkább a labdát sajnáljuk…
A feröeri egység nagy meglepetésre nem tudott nyerni Andorrában: 2-2 lett a vége, így elméletileg izgalmas is lehet a visszavágó. Ám szerintünk nem lesz az. A feröeri futballt erősebbnek tartjuk, és a két bajnok között ezúttal is is jön a különbség. A derék andorraiak a hosszú út végén rendesen elfáradnak, és meggyőződésünk, hogy a szigetlakók kiadós verősben részesítik a vendégeket. Sok gólt, no és fölényes hazai diadalt várunk. És ami biztos: a labdát nagyon sajnáljuk…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik