Hírek

Kieséses történetek…

Maradunk Törökországban, majd átruccanunk Norvégiába...

Kolumbia-Dél-Korea 1!

A dél-amerikaiak sikerét várjuk a nyolcaddöntőtől!
Veretlenül vívta meg a csoportkört a kolumbiai válogatott, így az élen végzett a kvartettben. A nyitómeccsen még betliztek a sárga-kékek, hiszen nem bírtak a kengurukkal (1-1), de utána nem lehetett megfékezni a brigádot. Előbb a házigazda törököket, majd El Salvador legjobbjait verték Quinteróék, és e két mérkőzésen nem kaptak gólt!
A koreaiak útja rázósabb volt, hiszen a B-csoportban csak a 3. pozíciót tudták megszerezni. Négy ponttal zárták a csoportot: Kubát verték, majd remiztek a portugálokkal, ám Nigéria jobbnak bizonyult náluk. A 4 egység azonban garanciát jelentett a továbbjutáshoz.
Az elmúlt két esztendőben kétszer találkoztak a korosztályos válogatottak, és mindkét alkalommal 1-0-ra nyertek a dél-amerikaiak. Ma is az ő sikerüket várjuk, szerintünk Kolumbia jut majd a legjobb 8 közé!

Molde-Mjondalen (0-1) 1!

Lendületben van a bajnok, amely a kupában is bizonyítani akar. Jajj, szegény Mjondalen…
Olybá tűnik, a tavalyi bajnok kezd visszatalálni a helyes útra. Ole Gunnar Solskjaer alakulata hosszú hónapok után végre elmozdult a kiesőhelyről, ami nem is csoda, hiszen legutóbbi négy bajnokiján veretlen maradt. Otthon még nem remizett, vagy nyert, vagy veszített (3-0-4). A forma tehát tökéletes. A kupában kicsit rázósan alakult a kezdet: a Hodd ellen csak tizenegyesekkel léptek tovább Chimáék, a következő körben viszont már nem ismertek kegyelmet a fiúk. A Ranheim egy hatossal baktatott haza…
A vendégek a második ligában szerepelnek, középcsapatnak számítanak, ám inkább a kiesés elkerülésére kell ügyelniük… A gárda idegenben sebezhető, és bizony nincsenek is jó passzban a társulat: legutóbbi három túráját egyaránt bebukta, a hétvégén az Ull/Kisa verte péppé a barnákat (4-0).
A kupában eddig már okozott meglepetést a Mjondalen: Bergenben, a élvonalbeli Brann stadionjában nyerve lépett túl az első körön, majd hazai környezetben a Ham-Kamot búcsúztatta (3-2).
Lesz sok gól, ebben majdnem tökéletesen biztosak vagyunk, ám összességében a hendis hazait javasoljuk megjátszani. A Molde remek formában van, és a Mjondalen nem lesz képes feltartóztatni a kékeket!

Olvasói sztorik