Hírek

Esélytelen vendégek?

Északon nincs pihenés: sorra jönnek a bajnokik, mi pedig természetesen foglalkozunk egy kicsit a meccsekkel. Irány Norvégia és Svédország!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Fredrikstad-Kristiansund 1!

Újoncok csapnak össze a 14. forduló zárómérkőzésén. A tét óriási, hiszen mindketten esélyesek a play off helyek megszerzésére. Ráadásul remek passzban vannak az alakulatok…
A játéknap előtt a hazai brigád a 8. pozíciót foglalta el a tabellán. A tavaly még első ligás együttes 22 pontig jutott, hazai mérlege pedig 4-1-1, csak a 2. Sandefjord tudott nála nyerni, a Oll/Kisa pedig remizni. A piros-fehérek rendesen beragadtak a rajtnál: az első hét fellépésükön 7 egységre futotta erejükből, azt követően viszont rendezték soraikat a fiúk: hat ütközetből 5 siker, csak egy bukta – így most már legalább a középmezőny tagja a társulat. A dobogótól sincsenek messze, ugyanis a forduló előtt a 2. pozíciótól mindössze négy pont volt a lemaradása. Maradjunk annyiban: Stene-ék szerintünk ott lesznek majd a rájátszásban!
A Kristiansund a harmadik vonalból érkezett, és eddig bizony remekel a társaság! Az előkelő 6. helyről várja a folytatást, 23 pontjából 10-es szerzett a túrákon (3-1-2), sikereit kiscsapatoknál aratta. A formájára sem lehet panasz, ugyanis három nyertes bajnokival a háta mögött utazik a Fredrikstad Stadionba. A gárda védelme kifejezetten ütőképes: mindössze 11-szer kapitulált a hátsó alakzat!
A modern kori statisztikákat böngészve nem találtunk egymás elleni eredményt, ami nem is csoda, hiszen a hazaiak jobbára az első ligában szerepeltek a közelmúltban.
Az az érzésünk, hogy a Fredrikstad elkapja újonctársát, és ha nem is könnyen, de begyűri a Kristiansundot. Tippünk tehát 1-es!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Avidabergs-Brommapojkarna 1!

Nem támad fel az újonc, folytatja csapnivaló idegenbeli sorozatát!
Remek napokat tudhatnak maguk mögött az Atvidabergs futballistái. A társulat megnyerte legutóbbi két mérkőzését, így fel is jött a 7. helyre. 20 pontja van, ebből odahaza 12-t szerzett. Vagy nyert, vagy kikapott saját közönsége előtt (4-0-2). A zakók a vállalható kategóriába tartoztak, hiszen két élcsapat, a Malmö és a Göteborg diadalmaskodott a Kopparvallenben.
A vendégeknél nem ilyen rózsás a helyzet, és akkor még finoman fogalmaztunk… A brigád a 14., osztályozós helyről várta a fordulót, mindössze 10 pontot gyűjtve 13 mérkőzésen. Vendégségben különösen gyengék a piros-feketék, 0-1-5-ös sorukhoz 3-18-as gólarány párosul. Mindössze a Djurgardennél remiztek, azon kívül össze-vissza verték őket. Csak egyszer kaptak ki eggyel, de előfordult, hogy hatosba és négyesbe szaladtak bele.
Május közepe óta nem nyertek, legutóbb az AIK mészárolta le a srácokat (4-0). Nem egyszerű a vendégek helyzete, egyetlen mázlijuk, hogy a Syrianska és a Halmstad sem brillírozik az idén…
10-3-3 az egymás elleni mérlegük, öt éve nem nyert a Bromma az Atvidabergs ellen. És ma sem bízunk a piros-feketékben, szerintünk a hazai alakulat magabiztosan otthon tartja a pontokat!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik