Hírek

Itt a vége!

Véget és a Konföderációs Kupa, mi pedig abban bízunk, hogy gólzáporos találkozókkal zárul a torna... Emellett Ninno mester jóvoltából kosárlabda-tippeket is kapunk ma

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Uruguay-Olaszország Mindkét csapat betalál: IGEN! +2,5!

Csalódott csapatok csapnak össze a Konföderációs Kupa bronzmeccsén: szerintünk ez a kilencven (százhúsz) perc nem a védekezésről szól majd!
Ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor tulajdonképpen eddig minden a papírforma szerint alakult a tornán. Az A-csoportban a házigazda elsőségéhez nem nagyon fért kétség, mint ahogy a taljánok 2. pozíciójához sem. A B-jelű négyesben a világbajnok hozta a kötelezőt, és a Copa America győztese sem vallott szégyent, szépen továbblépett a legjobb négy közé Az elődöntőkben sem borult a papírforma, bár ehhez az azurrik közel álltak. Maradt tehát az előre várható forgatókönyv: a bronzmeccsen az uruk az olaszokkal meccselnek. Problémát jelent, hogy Barzagli és Pirlo is kidőlt a sorból…
A dél-amerikaiak eddig minden mérkőzésükön szereztek gólt, egyet a spanyoloknak, kettőt Nigériának, nyolcat pedig Tahitinek. És az elődöntőben a brazilok sem úszták meg, Cavani találatával sokáig ikszre állt a találkozó. Tabarez mester erős kerettel érkezett, elsősorban a támadószekció félelmetes a világoskékeknél.
Az olaszok Mexikót 2-1-re, Japánt 4-3-ra verték, majd kikaptak 4-3-re a selecaotól. Az elődöntőben a világbajnokkal találkoztak De Rossiék, és bár mindkét oldalon akadt bőven helyzet, 0-0 lett a végeredmény. A büntetőpárbajban a hispánok bizonyultak jobbnak, így Gilardinóék a bronzmeccsre készülhetnek. Nagy érvágást jelentett Balotelli sérülése, bár a színes bőrű támadó szerepeltetése rendesen megosztja az olasz közvéleményt. Vannak, akik úgy látják: sokkal inkább egységes a csapat a csatár nélkül. Mások viszont úgy vélik: a Milan centere nélkül “könnyűlovasság” lett a talján csatársor…
Ugyanakkor szerintünk az olaszok mindenképpen jók lesznek egy gólra, legalább! Sőt, ugyanezt gondoljuk az urukról is, azaz meggyőződésünk, hogy nem a védekezésről szól majd a bronzmeccs. Könnyen összejöhet a három találat, és azon sem lepődnénk meg, ha sok szöglet lenne (+10,5)!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Brazília-Spanyolország +2,5!

Csakúgy, mint a bronzmeccsen, a fináléban is sok találattal számolunk.
A két gárda hozta a kötelezőt, a hazaiak könnyedebben, a hispánok némiképp rögösebb úton jutottak el a döntőbe. A selecao eddig négy mérkőzésen 11 találatig jutott, Neymarék jó passzban várják a döntőt. A védelem nem állt még össze, ezt bizonyítja, hogy mindkét nívósabb ellenfél bevette a kapujukat. Az uruk ugyan kicsit ráijesztettek Scolari mester tanítványaira, ám a hajrában érkezett Paulinho, és a döntőbe bólintotta az aranysárga-kékeket.
Vicente del Bosque legénysége simán vette a csoportkört, mindhárom mérkőzésén totális magabiztossággal győzedelmeskedett. Torresék aztán a négy között már nem tudták megismételni korábbi játékukat: 120 minutum alatt képtelenek voltak betalálni Buffon hálójába. A lehetőségeik ugyan megvoltak a hispánoknak, ám az iksz igazságosnak tűnt, hiszen a taljánok előtt is adódtak ziccerek. Matáék végül a büntetőpárbajban jobbnak bizonyultak az olaszoknál, így összejött az álomdöntő.
Az az érzésünk, hogy a Konföderációs Kupa döntője pont olyan lesz, mint amilyen az egész torna volt. Látványos! Ennek megfelelően megint inkább az előrejátékon lesz a hangsúly. A brazil védelem már bebizonyította, hogy képes önveszélyesen futballozni, ám támadószekciójuk eddig mindig pozitívba billentette a mérleget.
Ma mindkét tábor egyszer biztosan ünnepelhet majd, és összességében simán jöhet a +2,5-ös opció is!

És akkor Ninno mester kosárt-tippjei!

Törökország-Szerbia:

Hogy jobbak a törökök az nem is lehet kérdéses, annak ellenére hogy igen pontszegény meccseket hoztak mégis azt kell mondani hogy megtették amit a haza követelt. A Szerbek nem hiszem hogy fel tudják szívni magukat erre a meccsre. A spanyolok ellen mélyen tudásuk alatt nyomták és lélektanilag biztos nem jó nekik hogy 18 pontos zakóba futottak! Így készülni egy bronzmeccsre nem a legjobb előjel.
A realitás 5-15 pontos kb-ség a török válogatott javára. 6-10 ill. 11-15 ponttal várok Alben-ék győzelmét ez 4.33-at ill. 4.75-öt fizet a BWIN-en.
Pontokból keveset. Mindkét csapat hajlamos hibázni nagy harcok és indulatok a palánk alatt.
-125.5 pont 1.87-ért. Élőben természetesen lehet korrigálni. Ezen a meccsen, csakúgy mint a döntőn a második félidőre több pont adható 1.75-öt ért ez kombiban igen pofás. A török kispad mélyebb és képzettebb a szerb válogatottnak is tartalékolnia kell a 2. félidőre. Jól beosztott erők és fegyelmezett gazdálkodás a személyi hibákkal= több pont a 2. félidőben.

Franciaország-Spanyolország 20:00 tól

A hazai pálya lejt!!!
Ez most sem hiszem hogy másként lesz, ennek ellenére mindenképp szoros meccset várok.
Nem meggyőzőek a Gallok. Bár mindig volt olyan amazon aki megrázta magát amikor kellett kihúzván a csapatot a kátyúból most azonban penge ellenfélre akadnak.
A hispán válogatott szekerét 3 szépség húzza és nem is akárhogyan.
A nap tutija lehet a spanyol csapat pontjainak száma +58.5 re, ez 1.75-öt fizet
Amennyiben legjobbjaik megmaradnak képesek lesznek szorossá tenni a meccset. A franciák 3 asban jobbak, a spanyol betörések és a palánk alatti kőkemény melós Sancho Lyttlle amellett hogy sok pontot szerez és lepattanót bizony sok személyi hibát is kiprovokál.
Alaptipp a meccsre 1-5 pontos győzelem ide-oda, ha a Celin Dumerc-ék hozzák a hazai pályát, ha Torrens-ék nyernek 5.25-öt fizet.
Élőben javaslom tologatni a spanyol csajokat hendis verzióval.
Természetesen itt is a második félidőre a több pont, sőt itt bevállalhatónak érzem a 4. negyedet is amennyiben szoros lesz a meccs! Ez 3X os kifizetést ér!
+121.5 pont a mérkőzésre bármennyire is nyomasztó lehet a tét egyéni képességeik erre predesztinálják a csapatokat. A spanyolok megcsinálják a +58.5-öt-, én 63-70 közt várom őket. A gallok hazai pályán nem maradhatnak le!
Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik