Hírek

Mi folyik itt az E-csoportban?

Irak alaposan összekuszálta a helyzetet a kvartettben. De ki nevet a végén? Minden kiderül ma este...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Egyiptom-Anglia 2!

Egyik alakulat sem brillírozott eddig a vébén, és ennek bizony meg is lett a következménye. A fáraók biztosan kiestek, és megeshet ez a szégyen a háromoroszlánosokkal is… Vagy mégsem?!
Csak kevesen gondolták volna, hogy két fordulót követően Irak vezeti majd az E-csoportot 4 ponttal. Chile ugyancsak 4-ig jutott, az angolok két remit játszottak, míg az észak-afrikaiak kétszer sitteltek. Az utolsó fordulóban tehát a fáraók már tét nélkül léphetnek pályára, nem úgy a szigetlakók!
Rabie Yassin alakulata két, nagyon hasonló kilencven percet produkált: Irak és Chile ellen is megszerezték a vezetést Hassanék, ám az ellenfelek mindkétszer fordítottak. Csalódást jelent e szereplés a nemzeti tizenegynek, hiszen azért titkon bíztak a továbbjutásban a fiúk…
Az angolok viszont nem titkon bíztak a legjobb 16 közé jutásban. És most nagyon meleg a pite. Irak ellen már 2-0-ra mentek Peter Taylor fiai, ám leadták a hajrában az előnyt (2-2). Aztán jött a dél-amerikaiak elleni csörte, amelynek a végén szintén ikszet mutatott az eredményjelző (1-1). Így most nincs mese, el kell verni a kvartett sereghajtóját!
Kanéék győzelmi kényszerben lépnek pályára, hiszen ha nem nyernek, tutira búcsúznak a tornától. De szerintünk nem blamálják ennyire magukat a derék angolok, és elverik a motiválatlan fáraókat. Húzzuk be bátran a 2-est!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Irak-Chile 2!

Maradjunk ebben a négyesben! A másik továbbjutó szerintünk a piros-kékek lesznek, méghozzá csoportelsőként!
Amint az fent már vázoltuk, eddig rendesen borult a papírforma a kvartettben, erről pedig elsősorban Irak tehet… Nem elég, hogy pontot raboltak az angoloktól, még meg is verték Egyiptomot! Ha ma ikszelnek, biztosan továbbjutnak, ugyanis Chilét maguk mögött tartják, függetlenül az angolok sikerétől.
Két mérkőzésen 4-szer köszöntek be Hakeem Shaker Al Azzaw tanítványai, és azért ez arra utal, hogy nem bunkerfociznak a zöld-fehérek.
Chile verte hátrányból fordítva az afrikaiakat, majd remizett az angolokkal – eddig tulajdonképpen nem okozott csalódást a brigád. A továbbjutáshoz nem kell mást tennie, mint megverni Irakot, vagy ikszelni, és vesztettül drukkolni az egyiptomiaknak… Szerintünk nem az utóbbi forgatókönyvben gondolkodnak a chileiek.
Ügyes kis brigád a dél-amerikai, és bár Irak okozott már meglepetést (sőt, eddig csak azt…) a tornán, a szériájuk megszakad. Azt gondoljuk, hogy Chile letutizza a 16-ba kerülést, méghozzá csoportelsőként! Tippünk ennek megfelelően 2-es!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik