Hírek

Jöjjenek a gólok!

Ma megint elzarándokolunk Törökországba, ahol a házigazdák vívnak élet-halál meccset. Aztán az ír bajnokság is sorra kerül...

Salthill Devon-Longford Town +2,5!

Gólgazdag meccset vív a sereghajtó a listavezetővel!
Sokáig sorolhatnánk az érveket amellett, hogy miért is lesz találatokkal gazdag eme összecsapás, de elégedjünk meg azzal, hogy a hazaiak 11/3, a vendégek pedig 9/5-ös over-under mutatóval rendelkeznek. A Salthill a kiesés elől menekül, egyelőre rosszul áll a szénája, ugyanis mindössze 9 egység áll a neve mellett. 1-2-4-es otthoni mérleget hozott össze, egyedül a Finn Harpsot verte, épp legutóbb.
A Longford 29 ponttal vezet, előnye a riválisokkal szemben 6 egység, idegenben 4-1-2-es statisztikával. Rendre betalál vendégségben, viszont amikor nem, akkor eddig ki is kapott. A kéthetes szünet előtt az Athlone ellen megégett a brigád, újabb kisiklás már nem nagyon megengedett.
Nyomasztó a Longford fölénye az egymás elleni mérlegben, és idegenben szinte mindig gólgazdag mérkőzésen diadalmaskodott az United. Most is bízunk a vendégekben, és a gólokban még inkább. Húzzuk be a +2,5-ös opciót!

Ausztrália-Törökország 2! +2,5!

Nem esik ki a házigazda!
Több meglepetés is történt már az U20-as vébén, ám most azt gondoljuk, hogy jön a papírforma, azaz a török együttes bemasírozik a nyolcaddöntőbe. A jó kezdést (Salvador 3-0) gyenge folytatás követte (Kolumbia 0-1), így most rezeg a léc Sahinéknál. Mert nyerniük kell, ha tutira akarnak menni. A kvartettet a dél-amerikai válogatott vezeti, mögötte 3-3 egységgel a törökök és a közép-amerikaiak következnek, majd a sort a kenguruk zárják (1).
A képlet egyszerű: ha nyernek Feyyaz Ucar tanítványai, úgy továbblépnek. Ha nem, akkor jöhet a matek… Ennél nagyobb motiváció nem kell, no és akkor a közönség buzdításáról még nem beszéltünk.
A zöld-sárgák értékes pontot szereztek a kolumbiaiakkal szemben, majd beégtek a csoport leggyengébb alakulatának tartott Salvador ellen. Így aztán egyetlen lehetősége van Paul Okon legénységének: nyerniük kell!
Mindkét brigádnak kellene a három pont, ám szerintünk ezt a házigazdák gyűjtik be. Nyílt meccset várunk, a támadófutballon lesz a hangsúly. Azt gondoljuk, hogy a törökök nyernek, és lesz legalább 3 találat a találkozón!

Olvasói sztorik