Hírek

Terítéken a C-csoport…

Az U20-es vébén zajlanak az események: a törökök Kolumbiával, a kenguruk a salvadoriakkal találkoznak...

Ausztrália-Salvador 1!

Az U20-as vébé C-csoportjában a kenguruk fontos három pontot szerezhetnek a gyengécske salvadoriakkal szemben…
Az első játéknapon az auszik 1-1-es döntetlent értek el Kolumbiával szemben. De Silva révén a fordulást követően gyorsan megszerezte a vezetést a sárga-zöld-legénység, ám a hajrában Cordoba egyenlíteni tudott.
A salvadoriak a házigazda ellen nyitottak, és bizony nem is tudtál feltartóztatni a török nemzeti csapatot. A félholdasok simán, 3-0 arányban végezték ki ellenfelüket. A találkozó egész egyoldalúra sikeredett, a salvadoriak nem tudtak különösebb ellenállást kifejteni.
És ma sem bízunk a salvadori legényekben. Ebben a csoportban kissé kilógnak Ochoáék, a kenguruk behúzzák a három pontot, akár még kettő is lehet közte!

Törökország-Kolumbia 1(x)!

A házigazda folytatja jó sorozatát, és akár be is biztosíthatja továbbjutását a C-csoportból.
A félholdasok a nyitányon könnyedén végeztek a kvartett leggyengébb válogatottjának tartott Salvadorral: 3-0 lett a vége, de akár nagyobb különbséggel is nyerhetett volna a rendező nemzet csapata. Ha ma győznek Sahinék, úgy bebiztosítják továbbjutásukat a csoportból.
A kolumbiaiak némiképp csalódást keltő eredménnyel kezdtek, ugyanis nem bírtak az auszikkal. 1-1 lett a vége, ráadásul a dél-amerikaiaknak hátrányból kellett egyenlíteniük. A sárga-kékek jó eséllyel verik majd a salvadoriakat, ám a négy egység még közel sem biztos elegendő a továbblépéshez…
Ma azonban biztosan nem gyarapodnak három ponttal Cordobáék: szerintünk a törökök megnyerhetik az összecsapást, de legrosszabb esetben is iksz lesz a vége!

Olvasói sztorik