Hírek

Hétfői góllesen…

Ma Izland és Svédország a célállomás. Gólokkal és hazai sikerekkel kalkulálunk!

Hafnafjördur-Fylkir 1! +2,5! (0-1) 1!

Nem ismer kegyelmet a HF, behúzza simán a három pontot!
A bajnoki címre tör a házigazda, és ehhez elengedhetetlen a mai három pont begyűjtése. A gárda 7 meccs után 16 ponttal jelenleg a 2., lemaradása a KR-rel szemben 3 egység volt. Odahaza 2-1-1 a mérlege, a legnagyobb rivális nyert nála. Legutóbbi bajnokiján idegenben diadalmaskodott simán. Ezt követően becsúszott egy kupavereség, úgyhogy mostantól már csak a pontvadászatra kell koncentrálniuk a fiúknak.
A Fylkir a 11., kieső helyen tanyázik, 7 fellépésen mindössze két ikszre futotta erejéből. Viszont idegenben jöttek össze az egységek, a Framnál és a Keflaviknál, tehát nem nagycsapatoknál. A kupában alacsonyabb osztályú gárdával szemben sikerült kivívniuk a sárgáknak a továbbjutást.
A Fylkir öt éve nem nyert bajnokin a HF-nél, és ma sem arat sikert. Sőt, szerintünk a Hafnafjördur akár kettővel is elpáholhatja a vendégeket!

Falkenbergs-Degefors +2,5! 1!

Sok gólt és hazai sikert várunk a mérkőzésen!
A hazaiak a feljutásra gyúrnak, és bizony erre jó esélyük is van, ha folytatják jó sorozatukat. 12 mérkőzésen 26 egységet zsebeltek be, odahaza és vendégként is jól megy a gárdának: 4-1-1-es a mérlegük itt is és ott is. Egyetlen hazai botlásukat a Sundsvall ellen szenvedték el, ám a két héttel ezelőtti pofonból felálltak a sárgák, és legutóbb a Varbergsnek rajzoltak idegenben egy négyest. Most a 2. pozíciót foglalják el, és ha nyernek, akkor egy pontra megközelítik a listavezető Örberőt.
A Degefors a 8. helyen állomásozik, 11 ütközetben 15 pontig jutott. Idegenben viszont nem megy a piros-fehéreknek: nyeretlenek (0-3-3), és mindössze három gólig jutottak… A formájuk szeszélyes, hiszen egy egész jó szériát vereséggel zártak le a múlt héten, ráadásul hazai környezetben (Hammarby 0-1).
AZ egymás elleni mérlegük a közelmúltban erőteljes Falkenbergs fölényt mutat: legutóbbi négy ütközet a sárgák sikerével végződött. És akkor a gólokról: valósággal elszabadul a pokol, ha e két alakulat randevúzik egymással. Rendre betalál mindkét brigád, és zömében jött a +2,5 is! Most sem lesz hiány találatokból, és összességében azért a hazaiaknak adunk nagyobb esélyt!

Olvasói sztorik