Hírek

Irány Svédország!

A Malmö előzne, a Syrianska menekülne. A Majllby a Kalmart fogadja. Hihetetlen izgalmak várhatók!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Syrianska-Malmö 2!

Nem hibázhat a Malmö, ha tapadni akar az élmezőnyhöz!
Más-más célok vezérlik hőseinket: a hazaiak a bennmaradásra, a vendégek a dobogóra gyúrnak. Egyik feladat sem tűnik egyszerűnek, ugyanakkor mindkettő teljesíthető.
A Syrianska nincs könnyű helyzetben, hiszen 11 fordulót követően a 14., osztályozós helyen állt 9 egységgel. Hazai környezetben 1-1-4-es statisztikával rendelkezik, verte a Norrkopinget, a Geflével ikszelt, azon kívül csak sittek (Kalmar, Östers, Helsingborg, Hacken). A piros-sárgák támadójátéka csapnivaló: eddig hatszor még csak gólt sem szereztek! Ők jegyzik a legkevesebb találatot a ligában… 8-18-as gólarányuk viszont arról is tanúskodik, hogy a védelem sem állt teljesen össze. A formájukról annyit, hogy április vége óta nem arattak sikert, legutóbb a Geflével remiztek egy hajrában szerzett találattal. Rajalasko sérült, a csatár érzékeny veszteség a Syrianskának…
Ami a vendégeket illeti: a remek rajt után kicsit visszaesett a Malmö teljesítménye, feltűnően sok ikszet játszik (5-5-1), ha ezek közül csak kettőt behúzott volna, most a második helyen tanyázhatna. De így tett, így jelenleg a 4. 20 ponttal, 3-2-1-es túramérleggel.
De nem reménytelen a helyzete, hiszen ha ma nyer, megelőzheti a 3. Göteborgot, és máris a dobogón találja magát. Ennél nagyobb motivációra aligha van szüksége a kékeknek. AZ elmúlt két játéknapon négy egységet kasszíroztak: hazai környezetben remiztek a listavezetővel (Helsingborg 1-1), majd könnyedén győztek a gyengécske Brommapojkarna stadionjában.
Három sérültjük van, de egyikük sem meghatározó játékosa a gárdának.
Eddig ötször mérkőztek meg a csapatok, egy egy iksz mellett négyszer is Malmö-sikerrel zárult a párharc. Tavaly mindkétszer 2-0-ra nyertek a kékek.
És most is a malmőiek győzelmét várjuk. A Syrianska nem tud javítani helyzetén, a vendégek viszont előznek. Tippünk ennek megfelelően: 2-es!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Mjallby-Kalmar 1(x)! Az 1-es csapat szerez gólt: IGEN!

A középcsapatok csatájából a hazaiak jöhetnek ki jobban…
A hazai együttes 11 mérkőzésen 19 pontot gyűjtve jelenleg az 5. helyet foglalja el a tabellán. Otthon az erős alakulatok közé tartozik, hiszen 6 ütközetből 13 egységet termelt (4-1-1, csak a Norrkoping nyert nála, de még a nyitófordulóban). Eddig zömében kiscsapatokat vert, a Malmövel pedig remizett. Idegenben viszont nem megy olyan jól a gárdának, kétszer ugyan nyertek, de háromszor sitteltek… A formájára leginkább a szeszélyes jelző a megfelelő: a Strandvallen-ben rendre pontokat szereznek, viszont a túrákon jönnek a betlik…
A Kalmar fiatal kerettel vágott neki a bajnokságnak, és eddig bizony nem is vallottak szégyent a pirosak. A 6. helyről várják a folytatást, 12 találkozón 17 pontig jutottak. Vendégségben 2-1-3 a soruk, a kés kiesőjelöltnél, a Halmstadnál és a Syrianskánál nyertek, igaz, nem mostanában. Abszolút kiszámíthatatlanok a fiúk, idegenben mostanság esnek-kelnek, de saját közönségük előtt azért csipegeti az egységeket. A legutóbbi fellépésén nem tudott azonban teljes sikert aratni: a Norrkoping fordulatos meccsen szerzett pontot a Kalmar stadionjában.
Ami az egymás elleni mérleget illeti: 6-2-2 a Mjallby javára. 2001 óta nem nyert a Kalmar a Strandvallen-ben, az elmúlt két bajnokságban pedig mind a négy ütközetet a sárgák nyerték!
És van egy olyan érzésünk, hogy ma a Mjallby diadalmaskodni! Húzzuk be a hazait, esetleg egy iksszel megtámogatva!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik