Hírek

Magyar fiatalok nagy lehetősége

Újra ifjúsági tábort rendez Budapesten az AC Milan.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Már kilencedik alkalommal rendezi meg az idén nyáron az AC Milan olasz labdarúgóklub magyarországi ifjúsági futballtáborát.

A július 1-5. között az Angyalföldi Sportközpontban sorra kerülő esemény szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a táborba 6-16 év közötti gyermekeket várnak, de a részvételt illetően nincsenek kiválasztási szempontok, igazolt és amatőr labdarúgók egyaránt jelentkezhetnek.

A rendezvény célja a lehető legjobban kombinálni a sportot, a tanulást és a kikapcsolódást, valamint lehetőséget biztosítani a résztvevő fiataloknak arra, hogy egy olyan különleges edzésprogramban vegyenek részt, amely sok tekintetben eltér a hazai gyakorlattól.

Olaszország és a világ egyik legsikeresebb futballklubjának tábora ugyanakkor nevelési program is, mert helyes életmodellt és pozitív magatartásformákat igyekszik mutatni a gyerekeknek.

Az AC Milan utánpótlásedzői a táborban kiválasztják majd a két legtehetségesebbnek tartott fiatalt, akiket meghívnak Milánóba. Az idén nyáron a klub a világ további harminc országában rendez ilyen tábort, a legügyesebbekből pedig összeállítanak egy csapatot, amelynek tagjai az egyesület egyik utánpótlásközpontjában játszhatnak egy mérkőzést, majd a San Siróban megnézhetik az AC Milan egyik bajnoki találkozóját.

A Milan Junior Campbe ide kattintva jelentkezhetnek az érdeklődők, a részvételi díj 59 ezer forint.