Hírek

Folytassa, Brazília!

Folytatódik a Konföderációs Kupa, no és Svédországban sem állt meg az élet...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Hacken-Atvidabergs 1!

Bár meggyengült valamelyest a tavalyi ezüstérmes, azért a jelenlegi teljesítményénél mindenképpen többre képes. Ma nyerhet, és felkapaszkodhat a tabellán…
A hazaiak eddig elmaradnak tavalyi teljesítményüktől, mindössze a 11. helyen állnak, nevük mellett 14 pont szerepel (4-2-5). Odahaza 3-1-2 a mérlegük, két élcsapat, a Göteborg és az Elfsborg nyert nála, utóbbi épp most, a 11. játéknapon.
Jó hír a csapat szurkolóinak, hogy sok sérült felépült a válogatott szünet miatt, így a szakvezetés már csak Mohammed Ali Khannal nem számolhat. Nagyon szoros a középmezőny, így egy sikerrel jelentősen javíthatna pozícióján a sárga együttes.
Az Atvidabergs eddig jól vette az akadályokat, a 8. 14 egységgel, hajszál pontosan ugyanolyan mutatóval mint aktuális riválisa (4-2-5). A gólaránya pozitív, így utasítja maga mögé a Hackent, és az ugyancsak 14-ig jutó Norrkopinget.
A kékek tavaly is a középmezőnyben zártak, és oda várhatjuk őket az idei kiírás végén is. idegenben 1-2-3 (2-6) a statisztikájuk, az Östersnél nyertek, a Djurgardennél és a Helsingborgnál nagyon kikaptak. Mostanság szeszélyes arcukat mutatják a fiúk, váltakoznak a vereségek és a sikerek. Legutóbb a Helsingborgnál jártak…
Bruno Manoel Marinho és Allan Olesen sérülés miatt kihagyja a mai találkozót.
Az Atvidabergs még soha nem nyert a Hackennél, 2007 óta pedig nem verte a sárgákat. Legutóbb 2010-ben jött össze a vendégeknek egy remi, azóta viszont a Hacken többször el elkalapálta az Atvidabergset…
És szerintünk ma is hazai sikerrel ér véget a kilencven perc. A Hacken feljebb kíván lépni a tabellán, ehhez pedig három pontot kell szereznie. Húzzuk be a hazait!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Brazília-Mexikó +2,5 és 1-es! (0-1) 1!

Csalódást okozott a közép-amerikai alakulat a nyitófordulóban; aligha ma javítanak Dos Santosék…
A braziloktól azt kaptuk, amit vártunk: sima győzelmet arattak Neymarék a japcsik ellen. Mindkét félidő elején gyorsan berámoltak egyet a dél-amerikaiak, aztán kicsit belealudtak a meccsbe… A játék olykor-olykor még döcögött, mintha nem is koncentráltak volna teljesen Oscarék. Mindenesetre ez a takarékos teljesítmény is elegendő volt a fölényes győzelemhez…
A közép-amerikaiak kissé megilletődötten kezdtek, az olaszos sorra dolgozták ki a helyzeteket, és a játékrész derekán teljesen megérdemelten meg is szerezték Andrea Pirlo révén a vezetést. (Bár, hogy Corona kapus miért húzta vissza a kezét a labda előtt, soha nem tudjuk meg…). Mexikó aztán talált egy tizit, ami Hernandez be is vert. De tulajdonképpen Dos Santosék nem igazán tudták zavart okozni a talján védelemben (Barzagli nem fogott ki jó napot…).
Azt gondoljuk, hogy a zöld-fehér-pirosak nem tudnak feltámadni, így ismét pont nélkül maradnak. A selecao olyan mérkőzésen nyer, amelyen esik legalább három találat!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik