Hírek

Újra Nyíregyházán játszik a Loki

A tavalyi évhez hasonlóan idén nyáron is a nyíregyházi Sóstói Stadionban játssza le nemzetközi mérkőzéseit a Debrecen csapata – mondta Róka Géza klubigazgató kedden az MTI-nek.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Magyar Kupában idén diadalmaskodó hajdúsági csapat tavaly a Bajnokok Ligája selejtezőjében az albán Skenderbeu Korce és a fehérorosz BATE Boriszov gárdáját, míg az Európa Liga csoportkörébe kerülésért játszott mérkőzésen a belga Club Brugge csapatát fogadta Nyíregyházán.

Róka Géza elmondta: mivel a debreceni Oláh Gábor utcai stadion nem felel meg az európai szövetség (UEFA) előírásainak, idén is a Sóstói Stadionban játszanak majd. Kifejtette: a nyíregyházi aréna az EL-selejtezők lebonyolítására alkalmas, de ha a DVSC-TEVA bejut a csoportkörbe, akkor – a 2010–2011-es szezonhoz hasonlóan – ismét Budapesten fogadja ellenfeleit.

A Debrecen kupagyőztesként az Európa Liga második selejtezőkörében kapcsolódik be a küzdelmekbe. A hajdúságiak az első mérkőzésüket július 18-án játsszák, a visszavágót pedig egy héttel később rendezik. Az ellenfél kiléte a június 24-ei sorsoláson derül ki.

Olvasói sztorik