Hírek

Kokó: Olaszország a titkos favorit!

Kovács "Kokó" István is a Konföderációs Kupa mérkőzéseire tippelt. Kokó csalódott Mexikóban, az olaszoktól viszont azt kapta, amit várt...

Kokó: Olaszország a titkos favorit!

Kovács “Kokó” István is a Konföderációs Kupa mérkőzéseire tippelt. Kokó csalódott Mexikóban, az olaszoktól viszont azt kapta, amit várt…

Brazília-Mexikó 1! (0-1)1!

– Mexikóban bíztam, hogy esetleg meglepetést tud okozni a tornán, de az olaszok elleni játékukat látva most már nem gondolom, hogy beváltják a hozzájuk fűzött reményeimet. Gyengék voltak, tulajdonképpen a taljánok simán verték őket. A házigazda könnyed játékkal, szép gólokat szerezve verte Japánt. Nagyon sima mérkőzés volt, és szerintem ez is az lesz: akár több góllal is diadalmaskodhatnak Neymarék!

Olaszország-Japán 1!

– Az olasz futballra mindig is a taktikusság és a szervezettség volt jellemző, és tulajdonképpen ezt is kaptuk vissza a mexikóiak elleni csatában is. Ehhez párosul még néhány extra klasszis, elég, ha csak Andrea Pirlo nevét említem, aki bár már nem mai gyerek, remek futballista. Balotellitől jómagam többet várok, mondom ezt annak ellenére, hogy végül ő szerezte a győztes találatot. Japán nem győzött meg, nem tudta megnehezíteni a dél-amerikaiak dolgát. Ma sem szereznek pontot, nyernek az azurrik!

Spanyolország-Tahiti (0-1) 1!

– A legegyértelműbb mérkőzés, még a spanyol ificsapat is alaposan elverné a lelkes ellenfelet. A hispánok évek óta uralják a világ futballját, elképzelhetetlen, hogy ma megbotoljanak. Simán nyernek Albáék!

Nigéria-Uruguay 1!

– Nigéria a 90-évek elején nagyot durrantott, ám azóta sem tudott maradandót alkotni. Ugyanez igaz az afrikai futballra: hiába a gyorsaság, a technikai képzettség és az erő, egyelőre ez nem párosul taktikai érettséggel. Kíváncsi leszek, hogy a fekete kontinens valamelyik válogatottja mikor tud igazán nagy eredményt elérni világversenyen. Az uruk nem győztek meg, így inkább a zöldek sikerét várom.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik