Hírek

Svédországba kéne menni…

No persze csak akkor, ha két tutit szeretnénk a hét elején fogni...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Sundsvall-Assyriska 1!

Rangadót rendeznek a svéd második vonalban, no és szerintünk a pontok otthon maradnak!
A feljutásra gyúr mindkét alakulat, és bizony céljaik elérésétől nem is állnak messze. A hazaiak a pocsék rajt után (két vereség, 0-6-es gólaránnyal…) rendezték a sorokat, és azóta nem is találtak legyőzőre. Jelenleg a 3. helyen állnak, 11 csatában 23 pontot szereztek, hazai környezetben pedig 3-1-1-es mérleget produkáltak. Az elmúlt hetekben igazán remekelnek a kékek, három hazai mérkőzésüket behúzták, idegenben pedig legutóbb rangadót nyertek: a 2. Falkanbergs stadionjában hátrányból fordítva diadalmaskodtak Eklundék (1-2). Remek formában van tehát a társulat, amely ha nyer, beéri pontszámban a 2. Falkenbergset… Ennél nagyobb motiváció szerintünk nem kell…
Az Assyriska az 5., 18 egységet zsebeltek be a fiúk, vendégségben ebből 5 jött össze (1-2-2), csak a Ljungskijénél nyertek, de annak már idestova két hónapja. Május közepéig nem is volt különösebb probléma a csapat teljesítményével, ám azután jött egy hullámvölgy: négy ütközetben mindössze két pont jött össze. A múlt héten aztán javítottak Catovicék: 1-0-ra verték odahaza a Jönkoping Sodrát.
Az elmúlt években 4-1-5-ös volt az egymás elleni mérlegük, a 2011-es esztendőt leszámítva mindig a hazai alakulatok sierével végződtek az összecsapások…
A pillanatnyi forma miatt egyértelműen a hazaiak sikerét várjuk. A Sundsvall behúzza a három pontot, és tapad az élmezőnyhöz!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Jönköping Södra-Brage 1! +2,5!

A kieséi rangadón sok góllal és hazai sikerrel kalkulálunk!
11 meccsen a két alakulat összesen 16 pontot gyűjtött, nem is csoda, ha a 14. és a 16. helyen tanyáznak jelenleg. A hazaiak állnak tehát valamelyest jobban, 11 egységig jutottak, ebből otthon 5 jött össze (1-2-2), még április közepén verték a Varbergset, azóta viszont nem könyvelhettek el sikert hazai környezetben. és mostanság idegenben sem megy Kangaskolkáéknak: az Assyriska pályáján maradtak pont nélkül (1-0).
Ha a Jönköpinget kritizáltuk, akkor a Bragét valósággal savaznunk kell: a fiúknak egyre melegebb a pite, ugyanis mindössze öt pontjuk van, az osztályozós helytől már 6 egység a lemaradásuk. És, ha továbbra is ilyen tempóban gyűjtögetik a pontokat a zöld-feketék, akkor bizony kiesnek a második vonalból.
A gárda egy sikert aratott eddig (1-2-8), azt is idegenben, méghozzá a nyitófordulóban… Azóta idegenben miinden meccsüket elvesztették, és otthon sem brillíroznak. Három vereséggel a hátuk mögött érkeznek a Jönköpinghez, és ezeken a találkozókon összesen 9-szer kapituláltak…
Tavaly oda-vissza a Brage diadalmaskodott, érdekesség, hogy a Sdrának ez az egy hazai veresége volt. Most viszont nem kap ki a vendéglátó. Nyernek a hazaiak, és lesz legalább három találat is!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik