Hírek

Menekülés Finnországban!

Hihetetlen izgalmakat rejteget a 12. forduló a Veikkausliigában...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Lahti-Vaasa x2!

Pocsék formában van a házigazda, szerintünk ma sem jönnek ki a gödörből…
Rohan az idő, a finn élvonalban például már a 12. fordulót rendezik! 🙂 Hőseink alapvetően más-más célokért küzdenek: a hazaiak benn akarnak maradni a Veikkausliigában, a vendégek pedig a dobogóra gyúrnak. A vendéglátó nagyon gyengén muzsikál az idén: az utolsó előtti helyen áll, 10 fellépésen 6 egységet tudott csak begyűjteni (1-3-6), odahaza egy siker mellett (Kups) háromszor zakózott. Május eleje óta képtelen nyerni, legutóbbi hét tétmeccséből hatot elvesztett, és csak a Mariehamn vendégeként tudtak Lansitaloék remizni (2-2). Sérülés és betegséghullám söpört végig a csapaton, néhány játékos még most sem bevethető.
A Vaasa 20 pontot szedett össze 10 mérkőzésen, idegenben bravúros a mutatója: 4-1-1, csak a MyPámál kapott ki. A formájára sem lehet panasz, hiszen Parikkáék két sikerrel a hátuk mögött érkeznek a Lahden Stadionba.
A Vaasa gólaránya 10 ütközetben 11-8! Azt tehát nem állíthatjuk, hogy gólzáporos meccseket vívtak volna eddig a sárgák. A Lahti találati mutatója 5-12, hatszor maradtak impotensek a csatárok. A Lahti under/over mutatója 8/2, a Vaasaé 5/5. Az elmúlt években a hazaiak domináltak a párharcban, a sárgák 13 esztendeje nem tudtak nyerni a Lahden Stadionban…
Ma viszont legalább egy pontra jók lesznek a vendégek! Szerintünk a Lahti nem támad fel, tippünk ennek megfelelően x2!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Jaro-JJK Mindkét fél betalál: IGEN! +2.5!

Vajon csak fellángolás volt a JJK részéről a múlt heti siker? Vagy összeszedi magát a gárda? Jó kérdés… Abban jobban bízunk, hogy három találatot összehoznak a felek…
Tavaly a Jaro az utolsó pillanatig izgulhatott, és csak az utolsó játéknapon sikerült bebiztosítani bennmaradását. Ebből vélhetően tanultak a fiúk, legalább is az eddigi teljesítményük alapján erre lehet következtetni. A brigád 10 meccsen 14 pontot gyűjtve jelenleg a 9. helyen áll, otthon, a hangulatos nevű Pietarsaaren keskuskenttä-ban 2-2-1-es sort hozott össze – a Kupsot és a Ropsot verte, a bajnoktól kapott ki. Az elmúlt hetekben teljesen szeszélyesek voltak Alexei Eremenko tanítványai, nyertek, remiztek, kikaptak, mindenféle logikát nélkülözve. A társulat 7-szer játszott over-meccset, és csak háromszor maradt 2,5 találat alatt.
A JJK borzalmasan kezdte a szezont, így nem is meglepő, hogy az utolsó pozícióban állomásozik. A narancssárgák 10 ütközetben 6 egységig jutottak, És ha ehhez hozzávesszük, hogy a csapat a legutóbbi fordulóban megduplázta pontjainak számát, akkor különösen igaz a fent említett mondat a rajtra vonatkozóan. Nos, a JJK két iksszel kezdett, aztán gyorsan kikapott négyszer, majd megint jött egy remi és két vereség. Ilyen előjelekkel utazott a MyPa otthonába a társulat, amely nagy meglepetésre nyerni tudott idegenben, megszerezve első sikerét a bajnokságban. Kellett is a három pont a JJK-nak, mivel lemaradása már tekintélyes volt a mezőnyhöz képest. Most sem sokkal rózsásabb a helyzetük: a Lahti is 6-ig jutott, előtte viszont a Rops már 13nál jár.
Wusuéknak nagyon kell minden egység, hiszen egyre melegebb a pite. A soron következő fordulókban nem élcsapatokkal találkozik a JJK, tehát most illene pontokat szereznie a brigádnak.
Az egymás elleni mérlegük kiegyenlített, ami kiolvasható a statisztikából, hogy ebben a felállásban többször is jött a +2,5-ös opció. Várhatóan mindkét fél betalál majd, és összejöhet a 3 találat is!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik