Hírek

Dél-amerikai túra…

Kolumbia bebiztosíthatja a vébé-részvételt, az argentinok megtörhetik Ecuador parádés hazai sorozatát...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Kolumbia-Peru (0-1) 1!

A kolumbiaiak bebiztosíthatják kijutásukat a vébére, és e sanszot nem hagyják ki Falcaoék.
Már csak öt forduló van hátra a dél-amerikai selejtezőből, és olybá tűnik, hogy a brazíliai világversenynek bizony a résztvevője lesz a sárga-kék alakulat. 11 mérkőzésen 20 pontot gyűjtve a 2. pozíciót foglalják el Armeroék, ám azért nem dőlhetnek hátra a fiúk, hiszen a jelenleg pótselejtezős helyen álló Venezuela is 16 egységnél jár. Tehát a hiba nem nagyon megengedett, ám elnézve Yepesék hazai sorát (3-1-1, csak a gauchóktól kaptak ki), erre viszonylag kicsi is az esély.
Zunigáék az idén eddig három tétmeccset vívtak: kiütötték otthon Bolíviát, majd kikaptak Venezuelában, a hétvégén viszont értékes ikszet értek el az argentinoknál (0-0). Ha ma nyernek, és Ecuadortól pontot, pontokat vennének el Messiék, úgy nagy lépést tehetne Kolumbia a vébé-részvétel felé.
A keresztcsíkosak a 6. helyen állnak 14 ponttal. Helyzetük nem reménytelen, hiszen a 4., már továbbjutó pozícióban tanyázó Chile is csak 18-nál jár. Pizzaroék azonban elképesztő gyengék idegenben: 0-1-4 a mérlegük, így hiába a masszív hazai mutató (4-1-1), egyelőre nem tudnak átlépni saját árnyékukon. Farfanék egyetlen pontjukat Bolíviában szerezték, még a harmatgyenge Paraguay vendégeként is kikaptak. Az elmúlt két tétmeccsük remekül sikerült, persze otthon szerepeltek a fiúk: Chile és Ecuador is kapitulált Ramirezékkel szemben.
Peru az idén összességében nem teljesít rosszul, ikszelt Mexikóval, verte Panamát, valamint Trinidad és Tobagot.
A hátralévő meccseken elméletileg behozhatja lemaradását a társulat, ám szerintünk lemaradnak a vébéről. A titkos favoritunk ugyanis a pótselejtezős helyre Uruguay, amellyel még találkozik Peru szeptemberben.

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Ecuador-Argentina 2x! Mindkét csapat betalál: IGEN!

Igazi rangadót rendeznek a csoportban, hiszen a 3. az elsőt fogadja. Szerintünk megszakad a vendéglátók parádés sorozata…
Valenciáék 20 pontot szereztek 11 csatában, és hazai mérlegük makulátlan: hat sikert arattak eddig a sorozatban! Rojasék gólaránya otthon 13-r, csak Chilének és Paraguay-nak sikerült gólt szereznie nála. Idegenben viszont halovány a társulat (0-2-3) – ennek tudható be, hogy még mindig nem sikerült bebiztosítania helyét a jövő évi világbajnokságra.
A hátralévő meccsei közül a maival együtt kettőt vív meg Ecuadorban, háromszor pedig túrára indul. Az argentinok mellett az életéért küzdő Uruguay lesz a vendége, Kolumbia, Bolívia és Chile pedig az idegenbeli fellépéseinek helyszíne. Összességében nem merjük tutira kijelenteni, hogy Ecuador ott lesz az első négyben a csoport zárásakor…
AZ idén Salvadort és Portugáliát is legyőzte Ecuador, ugyanakkor az elmúlt hetekben előbb a németek zúzták szét negyed óra alatt a védelmüket (végül 4-2 lett), majd selejtezőn Peruban is pont nélkül maradtak (1-0). A forma tehát nem biztató, bár a hazai közeg azért sokat számíthat…
Ma pedig különösen nehéz ellenfél vár Caciedoékra: a listavezető érkezik hozzájuk.
Az argentinok elméletileg már ott vannak a vébén, 25 pontot zsebeltek be eddig, viszont idegenben már botlottak, nem is egyszer (2-2-1, Venezuelában égtek meg a gauchók). Di Mariáék az idén három csoportmeccset játszottak: otthon alaposan helyben hagyták Venezuelát, majd ikszeltek Bolíviában, a hétvégén pedig nem bírtak Kolumbiával – saját közönség előtt. Ennek ellenére nem kell pánikolniuk Zabaletáéknak, egyszerűen elképzelhetetlennek tartjuk, hogy ne csoportelsőként masírozna ki a világversenyre a csíkos egység.
Azt gondoljuk, hogy az argentinok egy hét leforgása alatt kétszer nem bizonyulnak impotensnek. Tehát gólt, gólokat várunk Messiéktől. És abban is bízunk, hogy Ecuador sorozata megszakad! Nincs semmi bajunk a sárga-kékekkel, ám mi Uruguay-nak szorítunk, így egy kicsit érzelmi döntés is a mai: nem győz a házigazda, és várhatóan mindkét fél beköszön majd!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik