Hírek

Selejteznek a szomszédok…

Fél Európa vébé-selejtezőt játszik, mi pedig két szomszédunk meccsét szemeltük ki...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Ausztria-Svédország Mindkét fél betalál: IGEN! 2X!

Vajon melyik alakulat szerzi meg a 2. helyet a csoportban? Erről is dönthet a ma esti találkozó. Mi a skandinávok felé hajlunk…
A sógorok a C-csoportban a 2. helyen állnak, 5 fellépésen 8 egységet bezsebelve. Mérlegük 2-2-1, hazai pályán kikaptak a germánoktól, Feröert és Kazahsztánt pedig úgy verték, hogy nem kaptak gólt, viszont hintettek egy 10-est! Vendégségben eddig két iksz a mérlegük Alabaéknak: a kazahoknál és az íreknél remiztek.
A C-jelű hatosfogatban a németek elhúztak a mezőnytől, viszont a 2. pozícióért öldöklő küzdelem várható: az osztrák-ír-svéd triónak egyaránt 8 pontja van, a sárga-kékek viszont még csak négy ütközeten vannak túl.
Ibráék két papírforma győzelemmel kezdtek (Feörer, Kazahsztán), aztán jött egy értékes pont 0-4-ről felállva Németországból, majd egy elszalasztott lehetőség: az írekkel nem bírtak Elmék (0-0). Így tart most 8 egységnél a gárda, amely mostanság hadilábon áll a góllövéssel. A legutóbbi három csatájában csak egyszer köszöntek be az északiak, épp a héten Macedónia ellen. Összességében ennél lényegesen jobb teljesítményre lesz szükség ahhoz, hogy a skandinávok megkaparintsák a második helyet. Mert szerintünk az elsőről már lecsúsztak – nehezen tudjuk elképzelni, hogy a Nationalelfet beérjék Toivonenék.
Ma azonban jó eséllyel győzelmet ünnepelhetnek majd a vendégek! De legalább is nem maradnak pont nélkül Kallströmék! Előbb-utóbb kijön a lépés a svédeknek, amely gólokban is megmutatkozik majd. Szerintünk könnyen jöhet a gólváltásos opció, no és bízunk az északiakban!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Belgium-Szerbia 1!

Kedveljük a belga válogatottat, és szerintünk ma sem okoznak csalódást Mirallasék: nyernek a hazaiak!
Az A-csoportban olybá tűnik, hogy belga-horvát különversennyé alakult a küzdelem. A két válogatott 16-16 pontot gyűjtött eddigi 6 meccsén, ami annyit jelent, hogy 5 siker mellett egy egymás elleni iksz szerepel a nevük mellett. Némiképp a horvátok mellett szól, hogy a remi a Benelux-államban jött össze…
Fellainiék ezen kívül tehát csak győztek, az idén tétmeccsen a Macedónokat verték oda-vissza, barátságos találkozókon sem hibáztak: USA (2-4) és Szlovákia (2-1) ellenében. Marc Wilmots alakulata igencsak jó erőkből áll, szinte valamennyi futballistája európai topligákban pallérozódik.
Déli szomszédunk kiszállt a versenyből, miután 6 mérkőzésen mindössze 7 pontig jutott. A szerbek idegenben még gólt sem lőttek! Kikaptak a horvátoktól, a macedónoktól, ikszeltek a skótokkal. Otthon valamelyest jobb a helyzet, no itt nem a belgák elleni 0-3-ra gondolunk. De elpáholták Walest és a skótokat. A továbbjutásra szinte semmi esélyük, de a pótselejtezőről is lecsúsznak. Marad a 3. hely megtartása, amelyre azért jó sanszuk van Tosicéknak.
A belgákat tartjuk jobb csapatnak, és nyilvánvalóan a vörösök lesznek motiváltabbak. És akkor a hazai pálya adta előnyről még nem is ejtettünk szót. Nyer a vendéglátó, tippünk 1-es!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik