Hírek

Véget ér a góliszony!

Az uruk a gallokkal a legutóbbi négy meccsükön 0-0-át játszottak... Azonban minden sorozat megszakad egyszer!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

HFK Olomuc-Graffin Vlasim 1! +2,5!

Tétje már nincs a mérkőzésnek, viszont a olomuci alakulat erős otthon, így hazai sikert várunk, gólokkal fűszerezve.
Az Olomuc – a város második számú alakulata, nem összekeverendő a Sigmával – jövőre is másodosztályú lesz, ugyanis a gárda csak az 5. helyen végzett. Nem rossz teljesítmény ez egy újonctól! Hazai környezetben nagyon masszívak voltak a fiúk: 10-2-2-es sort produkáltak, és ehhez 24-11-es gólarány párosult. Idegenben viszont jobbára ütötték-verték a fehéreket, így nem is csoda, hogy végül lemaradtak az első két pozícióról. A formájára is e kettősség volt jellemző: saját stadionjában félelmetes volt, idegenben viszont pocsék…
A Vlasim 31 pontig jutott, így biztosan maradt a második ligában, és ez a szereplés nagyon hajaz az elmúlt évekére. A társulat 8-7-14-es összmérlege elég elkeserítő, idegenben pedig 3-2-9-es sor jött össze. Sok gólt kaptak vendégségben (33), tehát a védekezés nem feltétlenül a brigád erőssége… A május egészen elfogadhatóra sikeredett a Vlasim számára, így sikerült bebiztosítania a bennmaradást a másodosztályban.
Ősszel 5-3-ra nyert a Graffin Vlasim fordított felállásban. Ma viszont az olomuci alakulat sikerével kalkulálunk, no ás gólokkal. Húzzuk be a hazait, egy másik szelvényen pedig a +2.5-ös opciót!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Uruguay-Franciaország Mindkét fél betalál: IGEN!

Kezdjük a legfontosabbal: eddigi 5 találkozójuk közül négy 0-0-ás végeredménnyel zárult… No nehogy már ma is impotensek maradjanak a csatárok!
Nincs jó passzban az uru válogatott. A vébé-selejtezőkön egyelőre nem áll továbbjutó helyen, és ha nem javul a formája, bizony lemaradnak Suarezék a 2014-es brazil tornáról. Otthon még csak elmegy a teljesítményük (3-3-0), viszont idegenben botrányosan gyengék (0-1-4). Az idei esztendőben három mérkőzést vívtak eddig a világoskékek: kikaptak a spanyoloktól, otthon nem bírtak Paraguay-jal, majd pont nélkül maradtak Chilében… Erre a sorra nem lehetnek büszkék Luganoék…
A franciák a spanyolokkal küzdenek a csoport elsőségért, és egyelőre vesztésre állnak, köszönhetően a hispánoktól elszenvedett hazai vereségnek (0-1). A gallok Didier Deschamps vezetésével értek már el sikereket, legyőzték például barátságos mérkőzésen az olaszokat, de ponttal tértek haza a spanyoloktól is.
Öt meccset találtunk a statisztikákban, és egy kicsit ledöbbentünk: 1966-ban 2-1-re nyertek a dél-amerikaiak, azóta négy ütközet, nulla gól…
De azért az nem járja, hogy megint 0-0 lesz a vége! Barátságos meccsről lévén szó, vélhetően bevállalósabbak lesznek a trénerek és a csapatok. Nem zárjuk ki az ikszet, de a gólváltást inkább ajánljuk!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik