Hírek

Egy barátságos, egy tétmeccs…

Európában barátkozunk, Ázsiában ölre megyünk!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Románia-Trinidad és Tobago +2,5!

Bár a román futball is mély válságban van, azért ezt a felkészülési meccset behúzzák keleti szomszédaink. Várunk három találatot is!
A románok nem szerepelnek jól a vébé-selejtezőn, jelenleg mindössze a 3. helyen tanyáznak, legutóbbi tétmeccsükön például egy négyest kaptak Hollandiában. A barátságos találkozókon vegyesen teljesítettek a sárgák: verték a kengurukat, a belgákat, viszont nagyon kikaptak a lengyelektől. Victor Piturca a fiatalítás mellett döntött, és a folyamat azért türelmet igényel a szurkolóktól.
Trinidad és Tobago egy Peru elleni vereséggel kezdte a 2013-as esztendőt, és bizony előtte sem brillíroztak a fiúk. A Karibi bajnokságon is csak estek-keltek, kikaptak Antigua és Barbudától és Kubától is, szóval, túl sok jóra nem számítunk a trinidadi legényektől.
A meccstől leginkább gólokat várunk, három simán összejöhet 1,6-ért. Nos és azért a románok csak nem égnek le megint…

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Libanon-Dél-Korea 2! +2,5!

Az ázsiai selejtezők is zajlanak, és a koreaiak akár be is biztosíthatják a vébé-részvételüket.
Bevalljuk férfiasan, a libanoni futballról kevés információval rendelkezünk, annyi azonban bizonyos, hogy a 2014-es vébén sem lesz módunk látni a srácokat. Mert jelenleg az A-csoportban az utolsó helyen áll Libanon, 6 meccsen 4 pontot hozott össze. És a gólaránya! 2-7! Tehát 6 ütközetben mindössze kétszer voltak eredményesek Antarék. Minden egységüket otthon szerezték (1-1-1), egyedül Iránt verték. AZ idén Üzbegisztánban már kikaptak (1-0), viszont Thaiföldet elverték. Összességében gyengécske együttesről beszélünk, amely nem tud beleszólni az ázsiai nagycsapatok küzdelmeibe.
Dél-Korea kicsit nehéz helyzetbe hozta magát azzal, hogy kikapott Iránban, hiszen így még kell egy kicsit izgulniuk a piros-kékeknek. A társulat jelenleg a 2. pozíciót foglalja el csoportjában, 5 mérkőzésen 10 pontot zsebeltek be. Idegenben 1-1-1-es sort hoztak össze, fölényesen nyertek Qutarban, ikszeltek a nagy rivális üzbégeknél, és ugye becsúszott az iráni vereség… Odahaza viszont nem ismer kegyelmet Sonék, mindkét meccsüket behúzták.
Európai ellenfelekkel is találkozott Korea, az idén nagyon kikaptak a horvátoktól. A legutóbbi fellépésén viszont sikert arattak a srácok, 2-1-re verték vébé-selejtezőn Quatart.
Eddig háromszor ütköztek meg a felek, kétszer Korea, egyszer Libanon győzött. Viszont mindhárom alkalommal jött a +2,5-ös opció! Libanon elvétve rúg gólt, ám ma megszakadhat a rossz sorozat. Dél-Korea pedig azért összekapja magát, és beelőzi az üzbégeket!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik