Hírek

Gólos hétkezdés

Észak felé vesszük az irányt, és egy bajnoki, valamint egy barátságos találkozón vadászunk találatokra...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Jönköping Sodra-Falkenbergs Mindkét fél betalál: IGEN!

Hagyományosan “gólváltós” meccseket vívott egymással a két együttes. Ma sem tesznek kivételt!
A hazaiak a középmezőnyben tanyáznak, 9 meccsen 11 pontig jutva, otthon 1-2-1-es sort produkálva. Ami érdekes, hogy a legutóbbi két hazai fellépésén 0-0-át játszott. A formája szeszélyes, hiszen az elmúlt hetekben mindenféle kimenetelt produkáltak. Hétfőn a Hammarbyt meglepte a Södra (0-1), de kellett is a három pont, ugyanis a tabella alsó harmadába sodródott a társulat. Még egy fontos momentum: a Jönköping az első öt meccsén hozta a +2,5-öt, utána viszont 4 csatában a -1,5 jött! (Két 0-0, két 1-0). Szerintünk visszatárnak a gólos útra a fiúk…
A Falkenbergs az előkelő 2. helyen áll 20 ponttal, 9 fellépése közül csak egyet bukott el 8Assyriska 4-1). Idegenben sem rossz a brigád, 2-1-1-es mérleget hozott össze. A társulat nincs rossz passzban, legutóbb a GAIS-t végezték ki Skoldék (4-1). Az alakulat tavaly még a kiesés elkerüléséért küzdött, idén viszont olybá tűnik, hogy komolyabb célokat is képes megvalósítani.
A két együttes jól ismeri egymást, és elnézve a statisztikájukat, szinte mindig gólváltós meccseket produkáltak eddig. És ma sem lesz ez másként, hiszen a Jönköping végre visszanyeri régi arcát, a Falkenbergs viszont mindenhol jó legalább egy találatra. Húzzuk be a mindkét fél betalál, no és a +2,5-ös opciót!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Svédország-Macedónia +2,5!

Az elmúlt két mérkőzésén egyik csapat sem rúgott gólt… Ebből indulunk ki! Pontosabban abból, hogy minden sorozat megszakad egyszer!
Barátságos meccsre mindig lutri fogadni, ám azért a szükség nagy úr, így kénytelenek vagyunk ezúttal ilyen ütközetre kell néhány magvas gondolatot találni. A skandinávok az osztrákok elleni pénteki vébé-selejtezőre hangolnak, amelyen nyerniük kell, ha a csoport élén álló németek nyomába akarnak szegődni. Otthon eddig verték a kazahokat, viszont nem bírtak az írekkel. Egy barátságos meccset játszottak legutóbb, a találkozó 0-0-ás döntetlennel zárult a szlovákok ellen. Ha ehhez hozzávesszük, hogy az íreknek sem sikerült betalálniuk a sárga-kékeknek, akkor az már elég durván hangzik…
A macedónok két zakó után lépnek pályára: a belgák oda-vissza verték a pirosakat. Ibraimiék az A-csoportban szerepelnek, de esélyük sincs a 2. hely megszerzésére – igaz, ez már a sorsoláskor eldőlt, hiszen olyan válogatottakkal kerültek össze, mint például Horvátország, Belgium, vagy éppen Szerbia. A gárda inkább otthon veszélyes, legyűrte a szerbeket, a dánokat és a szlovéneket is a közelmúltban.
Az a határozott elképzelésünk, hogy ez a felkészülési mérkőzés kevésbé a védekezésről szól majd. A találkozó toronymagas esélyesei a svédek, akik minden bizonnyal nyernek is. Ugyanakkor a gólos opció jobban fizet! Az 1,67-es szorzó mindenképpen csábító a +2.5-ös opcióra. E két gárda 180 perce nem rúgott gólt… Ma megtörik a jég!!!
Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik