Hírek

Sion: az utolsókat rúgják…

Célkeresztben egy svájci és egy svéd összecsapás...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Sion-FC Zürich 2!

Az edzőváltások, botrányok nem tettek jót a sioni alakulatnak – le is csúsztak a tabellán. Ma is pont nélkül maradnak!
A Sion futballistái alig várják már a szezon végét. Elnökük úgy váltogatja az edzőket, mint más a fehérneműt! A trénerek jönnek, mennek, a pirosak pedig egyre mélyebbre csúsznak a tabellán. Jelenleg a 6. pozíciót foglalják el, kész szerencse, hogy ősszel még ment a fiúknak. Otthon 6-6-5-ös a mérlegük, a formájuk pedig borzalmas! Az elmúlt 5 meccsüket úgy bukták el, hogy még gólt sem szereztek! Azért ez nem semmi… A helyzetük lényegében ennek ellenére stabil, hiszen maximum a Thunban esetleg nyerő Young Boys előzheti be őket.
Az FC Zürich épp ellentétes pályát ír be. A gárda a 4., EL-t érő helyen tanyázik, ezt a pozíciót biztosan tartja. Idegenben sem rossz (7-6-4). A gárda pedig remek passzban van, április közepe óta nem talált legyőzőre, az elmúlt 8 ütközetéből hetet behúzott, és csak egyet adott ikszre.
A pillanatnyi forma egyértelmű vendégsikert ígér, ráadásul az egymás elleni mérleg is nyomasztó Zürich-fölényt mutat. Az öreg Gattuso sem bevethető sérülés miatt a Sionban, és eltiltás miatt még egy alapember is hiányzik majd a pirosaknál. Ennek tükrében nyugodtan húzzuk be a 2-est!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Landskrona-Brage 1!

Feltámadt a hazai alakulat, így ma újabb sikert arat!
A Landskrona nem kezdte rosszul a szezont, azonban a fekete-fehérek később már hullámzóan teljesítettek. Jelenleg 9 fellépést követően 12 ponttal a középmezőnyben tanyáznak. Otthon 2-2-1-es a mérlegük, legutóbb saját stadionjukban az élcsapatnak számító Falkenbergs ellen remiztek. Hétfőn az ugyancsak a dobogóra hajtó Assyriskához látogatott a brigád, és ha már arra járt, gurított is egy hármast a hazaiaknak. Erre a sikerre lehet építkezni, és elnézve a tabellát, egy újabb győzelemmel nagyot léphetne előre az együttes.
A Brage biztatóan kezdett (idegenbeli sikerrel), majd jött egy hazai iksz, és ez után megtört valami… Hét ütközetből hat zakó, ebben a periódusban csak egy egységet tudott összehozni a zöld-fehér gárda. Amely ennek az ámokfutásnak köszönhetően le is csúszott a tabellán, már csak a 15., azaz az utolsó előtti. Ha nem kapja össze magát a társulat, könnyen leszakadhat a Varnamo társaságában…
Az egymás elleni statisztikából kiderül, hogy a Landskrona nyert eddig több ütközetet (7-0-3), és érdekesség, hogy 10 mérkőzésük közül még egy sem végződött ikszre…
És ma sem lesz döntetlen! Azt gondoljuk, hogy a múlt heti bravúrgyőzelem jót tett a fekete-fehéreknek, akik újabb sikert könyvelhetnek el, ezúttal saját közönségük előtt. Tippünk tehát 1-es!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik