Hírek

A másodosztályú lét a tét!

A Bundesliga II-ben az osztályozó második felvonását rendezik Drezdában. Aztán ellátogatunk Írországba is...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Drezda-Osnabrück 1!

A másodosztályú lét a tét ma Drezdában! Szerintünk a Dynamo ledolgozza minimális hátrányát, és bennmarad a Bundesliga II-ben!
Az osztályozó első felvonását az Osnabrück nyerte meg hazai környezetben 1-0-ra, így a lila-fehérek várhatják előnyből a visszavágót.
A Dynamo nem tudta megúszni a pótvizsgát: a sárga-feketék elsősorban csapnivaló idegenbeli teljesítményüknek köszönhették, hogy még mindig küzdeniük kell a másodosztályú tagságért (1-7-9), és a gyenge túramérlegen Osnabrückben sem tudták javítani, sőt, újabb vereséget szedtek össze. Otthon viszonylag jól tolták a fiúk (8-3-6), a Herthát is lenyomták, és a legutóbbi négy találkozójuk a glucksgas Stadionban egyaránt 1-essel végződött.
Az Osnabrück a 2010/2011-es szezonban intett búcsút a második ligának, az idén a 3. helyen zárt két nagyágyú mögött (Bielefeld, Karlsruhe). A társulat kiegyensúlyozottan teljesített mindvégig, a 3. pozícióját a zárófordulóban biztosította be végül. És az első mérkőzést is sikerrel vették a lila-fehérek, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy kis szerencse is kellett a győzelmükhöz…
A drezdai fanatikusok (az utolsó hazai meccsen 30 ezren látogattak ki a stadionba…) belehajszolják kedvenceiket a győzelembe! Húzzuk be bátran a hazai sikert!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Sligo-Dundalk 1! +2,5!

Elmaradt meccset pótolnak az ír élvonalban: a bajnok elveri a kisebb hullámvölgybe került vendégeket…
A Sligo Rovers a 2. helyen tanyázik 14 fellépést követően 31 egységgel, a St. Patricks áll az élen (33), de a szentek egy meccsel többet játszottak. A brigád 9-4-1-es sort tud felmutatni, ebből otthon 5-1-0-ás mérleg szerepel a neve mellett (csak a Drogheda távozott remivel). Az elmúlt két mérkőzését idegenben vívták meg a fiúk: 180 perc alatt nem kaptak, viszont nem is rúgtak gólt, így a Bray és a Limerick elleni ütközet is iksszel zárult.
A Dundalk tavaly a bennmaradásért küzdött, az idén viszont nagyon összeszedetten teljesít a társulat. Jelenleg az előkelő 4. helyen tanyáznak 24 ponttal, és félelmetes idegenbeli mutatót produkáltak! 5-0-1 a statisztikájuk a kirándulásokon, csak a Shamrocknál maradtak pont nélkül. Érdekesség, hogy a legutóbbi bajnokiján hazai környezetben a gyengécske UCD-től kapott ki (2-3).
A két alakulat egymás elleni statisztikája erőteljes Rovers-fölényt mutat, legutóbbi 5 mérkőzésüket kivétel nélkül a Sligo húzta be. És rendre jöttek a találatok is! Most is hazai sikerrel kalkulálunk, egy másik szelvényen pedig a gólokat is megpakoljuk!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik