Hírek

Nyerésben marad a Vidi?

Ma egy magyar ás egy spanyol bajnokit néztünk ki magunknak...

Kecskemét-Videoton 2!

A Vidi be akarja biztosítani második helyét, így nem hibázhat a hírös városban!
A Kecskemét parádés szezont futott, tavasszal sokáig mindössze egy vereség (Pécs, otthon 0-2) szerepelt a gárda neve mellett, ám a múlt vasárnap a lilák Diósgyőrbe utaztak, ahol 2-1-re kikaptak. Így sem kell szégyenkezniük azonban Horváth Ferenc tanítványainak, ugyanis az előkelő 7. helyről várják a folytatást. Odahaza, a Széktői Stadionban 6-5-3-as sort tudnak felmutatni, és ami érdekes, hogy kiscsapatok tudtak nyerni náluk (Kaposvár, Lombard, Pécs).
Vaskóék már nem nagyon tudnak előrelépni a tabellán, lemaradásuk a 6. Fradi mögött 4 egység volt a játéknap előtt. Hátrafelé viszont illik tekintgetniük, mert a riválisok közül többen is lőtávolon belül vannak. Antal kapus a múlt héten piros lapot kapott, így vele nem kalkulálhat a szakmai stáb.
A Vidi az idén nagyon kétarcúnak bizonyult. Ősszel hatalmas bravúrt hajtottak végre Nikolicsék azzal, hogy bejutottak az EL-főtáblájára. Ott is tisztességesen szerepeltek a piros-kékek, más kérdés, hogy a produktum kevésnek bizonyult a továbbjutáshoz. A kettős terhelés azonban megviselte a fehérváriakat, amelynek eredményeként tetemes hátrányt szedtek össze a Győrrel szemben a hazai pontvadászatban.
A télen váltás is történt a kispadon, és bizony az új tréner sokkal fogyaszthatóbb futballal rukkolnak elő hétről-hétre Kovácsék. Támadóbb szellemben játszik a gárda, és összességében eredményesebbek is Torghelléék. Persze, minden relatív, hiszen hiába a jobb játék, az idén trófea nélkül maradnak a fehérváriak. A Ligakupában a döntőben, a Magyar Kupában pedig az elődöntőben véreztek el Gyurcsóék….
Maradt tehát a bajnokság, amelyben a 2. helyre mindenképpen oda akarnak érni Viniciusék. És erre minden esélyük megvan. 51 pontjuk van, hárommal több, mint az MTK-Kispest párosnak. A mai kirándulást követően a Pécset fogadják majd a Sóstói Stadionban, tehát összességében nem lesz gond az ezüstérem begyűjtésével.
Azt gondoljuk, hogy Mitrovicsék nem akarják az utolsó fordulóra hagyni a döntést, és behúzzák a három pontot. Az egymás elleni mérlegük is erőteljes Vidi-fölényt mutat, eddig mindössze egyszer tudtak nyerni otthon a lilák a fehérváriak ellen… Ma is a vendégek esélyeire hívjuk fel a figyelmet, szerintünk nyernek Alvarezék!

Athletic Bilbao-Levante 1! +2,5!

Győzelemmel feledtetné e pocsék szezont hazai környezetben a baszk gárda. Erre nem is találtak volna jobb ellenfelet a valenciai kiscsapatnál…
Hol van már a tavalyi tavasz? A csíkosak az EL-döntőig meneteltek,

Olvasói sztorik