Hírek

Alsóházi ütközetek

A nagy menekülő-show újabb epizódjához érkeztünk...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Cobh Ramblers-Salthill Devon +2,5! 1!

Gyilkos küzdelem várható az ír második vonal kiesési rangadóján! Parázs csatát, sok gólt, no és hazai sikert várunk a St. Coleman’s Park-ban!
Az utolsó előtti fogadja a sereghajtót – izgalmas kis csörtére van tehát kilátás… A bajnokságból 11 forduló telt el, és a Cobh Ramblers áll jobban, 11 pontig jutott, ebből saját pályáján 8 jött össze. Gólaránya parádés: a St. Coleman’s Parkban 16-10! Minden meccsén betalált – nem mellékesen… A formája nem éppen ideális, április közepe óta képtelen nyerni, legutóbb a listavezető Longfordnál szaladtak bele a késbe Neill-ék (5-1).
A Salthill Devon, alias Galway United a csont utolsó a ligában: három iksz és nyolc zakó a mérlegem, amely valljuk be férfiasan, elkeserítő statisztika. Idegenben egy pontocska áll a nevük mellett, de ezt sem mostanában szerezték a fiúk (március végén). Összességében már 23 kapott gólnál jár a társulat, amely két vereségből érkezik a Cobh otthonába.
A hazaiak 7/4, a vendégek 8/3-as over-under mutatót produkáltak eddig… A +2,5-ös opcióra 1,75-öt adnak a bukik, tehát egy próbát mindenképpen megér a történet.
És azért a hazaiak csak behúzzák a három pontot, nehezen tudjuk elképzelni, hogy a Salthill Devon épp most szerezné meg első győzelmét.

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Lombard Pápa-Siófok +2,5!

Sorsdöntő összecsapást rendeznek a honi élvonalban. A Siófoknak muszáj nyernie, hogy maradjon esélye a bennmaradásra. Így hát nem tehet mást, mint vad rohamozásba kezd!
Kezdjük a legfontosabbal: ha nem nyernek Horváth Károly tanítványai, akkor kiesnek az NB/I-ből. A Lombard várhatja tehát kényelmesebb helyzetből az összecsapást. Kovács László csapata 28 mérkőzésen 27 egységet zsebelt be, ennek zömét, 21-et otthon, a Perutz Stadionban. A 6-3-5-ös sorukkal tehát nem is lenne nagyobb probléma, nem úgy az 1-3-10-es túramérlegükkel… A sárga-feketék borzalmas tavaszt produkáltak, az Eger elleni feltámadás kevésbé volt a saját érdemük, sokkal inkább a hevesiek motiválatlanságának volt betudható.
Maricséknak a hátralévő két mérkőzésen (Diósgyőrbe hivatalosak még…) egy pont kell a biztos bennmaradáshoz, ám akkor is a vonal fölött végeznek, ha a Siófok nem nyerni meg mindkét ütközetét (az Újpestet fogadják…). Tóth Bence továbbra sem teljesen egészséges, Déusztus eltiltását tölti majd.
A sárga-kékek rettenetes őszt hoztak össze, Pálék tetemes hátrányt szedtek össze a télre. Aztán Melczerék tavasszal elkezdték gyűjtögetni a pontokat, jelenleg 22-nél járnak, tehát 5 pont mínusszal vágnak neki a végjátéknak.
Idegenben eddig csapnivalóan teljesítettek Mátéék: az MTK-nál és az Eger ellen (Fáy utca) tudtak remizni, a többi túra kisebb-nagyobb vereséggel végződött (0-2-12).

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik