Hírek

Radó András: Münchenbe kerül a BL-trófea!

Radó András, a Haladás utánpótlás válogatott csatára nyújtott ezúttal segítséget a tippelésben...

Radó András, a Haladás utánpótlás válogatott csatára nyújtott ezúttal segítséget a tippelésben…

Pápa-Siófok 1!

– Azt gondolom, hogy a Lombard valamelyest jobb csapat a Siófoknál. Ráadásul pápai születésű vagyok, így feléjük húz a szívem. Nyer a házigazda 2-1-re!

Dortmund-Bayern München 2!

– Története egyik legjobb szezonját futja a Bayern, ám a Dortmundot sem szabad lebecsülni. Nagyszerű mérkőzésen szerintem a bajorok győznek, méghozzá a rendes játékidőben. Tippem 0-2!

Győr-MTK 2!

– A Győr már bezsebelte a bajnoki címet, az MTK-nak viszont még kellenek a pontok a dobogóhoz. Ennek megfelelően, elsősorban motivációs okok miatt a fővárosiak sikerét várom. 0-1 lesz a vége!

Roma-Lazio 1!

– Igazi presztízsmeccs lesz ez, két fővárosi alakulat csap össze egymással. Paprikás kilencven percet várok, amelynek a végén szerintem a farkasok örülhetnek majd. Tippem 2-0!

Kecskemét-Videoton (1-0) 2!

– A Vidinek még kell pont a 2. hely megszerzéséhez, és a fehérváriak ennek megfelelően sima győzelmet is aratnak. Szerintem akár hendivel is győzhetnek Kokóék. Tippem 0-3!

Debrecen-Ferencváros X!

– Mindkét alakulatnak fontos lesz a mérkőzés, ám azt gondolom, hogy egyik fél sem tudja begyűjteni a három pontot. Mindkét együttesben benne van a gól, szerintem 1-1 lesz a vége.

Real Sociedad-Real Madrid 2!

– A Real Madridnak már nem számít, hogy mit játszik, nem úgy a baszkoknak. Ám most nem borul a papírforma, a fővárosiak nyernek a Sociedad otthonában, mondjuk 0-2-re.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik