Hírek

Ki lesz a kupagyőztes?

Ma a Magyar Kupa döntője mellett egy osztrák bajnokit veséztünk ki...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Ried-Salzburg 2! +2,5!

Össze tudja magát kapni a riedi legénység a bajnokság hajrájára, és két győzelemmel esetleg megkaparintja az egyik EL-t érő pozíciót? Vagy megtörténik a salzburgi csoda, a Red Bull bajnoki címet ünnepelhet? Jó kérdések…
A Riednek reális esélye van a 4. hely magkaparintásához, ehhez nem kell mást tennie, mint behúznia az utolsó két meccsét (Salzburg otthon, Rapid idegenben). Ha a küldetést teljesítik a zöldek, és a többi eredmény is számukra kedvezően alakul, akkor bizony feljöhetnek a 4. pozícióba. Jelenleg a 6. helyen tanyáznak 45 egységgel, ebből hazai környezetben 27-et szedtek össze (8-3-6). A formájuk nem az igazi, a legutóbbi 5 fellépésükön mindössze 4 pontot hoztak össze. A múlt héten a Strummal játszottak fontos ki-ki meccset, és nem elég, hogy alulmaradtak a riediek, két alapemberük is piros lapot kapott, így a szakmai stáb velük biztosan nem kalkulálhat ma este.
A Salzburg a 2. helyről indul neki a hajrának. 73 pontjuk van a piros-fehéreknek, a listavezető Austriának 79, és ugye már csak két csata vár a gárdákra. Ha ma akár csak egyetlen egységet is szereznek a lilák az idegenben harmatgyenge Mattersburggal szemben, akkor a bajnoki serleg a fővárosba kerül.
A nyugati alakulat vendégségben 10-5-2-es mérleget hozott össze (38-18), csak a Rapidnál és a Riednél maradtak pont nélkül a fiúk. Elképesztő sorozatot fut egyébiránt a társulat, hét bajnokit nyert meg zsinórban! Sorianóéknál az alapemberek mind rendelkezésre állnak, és ugye a salzburgiakat biztosan fűti majd a visszavágás vágya.
Az összmérleg erőteljes Red Bull fölényt mutat, ám az idén eddig nem sikerült még elverniük a zöldeket a salzburgiaknak. Épp itt az ideje! A találkozótól gólokat várunk, hiszen mindkét félnek mennie kell előre – az iksz mindkét oldalnak kudarcot jelent. Ennek megfelelően olyan ütközetet várunk, amelyen lesz legalább három találat, és a végén a vendégek örülhetnek!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

DVSC-Győr 1!

Megmenti a szezont a hajdúsági alakulat, és kupagyőzelemmel engeszteli ki szurkolóit!
Érdekes kis csörtére van kilátás a Bozsik Stadionban. A Loki menti a menthetőt, a bajnokságban végre idegenben is nyerni tudtak Kondás Elemér tanítványai, így reális esélyük maradt arra, hogy felkússzanak a dobogóra. A sorsolásuk nem könnyű, ám riválisokkal meccselnek, és ha legyőzik az MTK és a Ferencvárost, akkor már csak a kispestiek botlásáért kell fohászkodniuk.
A kupában eddig a szerencse kegyeltje volt a Loki: igazi nagyvad nem került Mészárosék útjába, az elődöntőben is a második ligás Vasassal kellett megküzdeniük – kettős győzelemmel masíroztak be a fináléba a piros-fehérek.
A Győr harminc esztendő után újra bajnoki címet ünnepelhetett, Pintér Attila alakulata három fordulóval a bajnokság vége előtt már bebiztosította aranyérmét. Kiegyensúlyozottan teljesített mindvégig a zöld-fehér egység, és ennek aztán meg is lett az eredménye. A kupában lényegesen nehezebb volt Kinkék dolga, mint döntőbeli ellenfelüknek: a Kispest és a Vidi is az útjukba került, és a fehérváriak ellen bizony majdnem megégtek Dudásék: az idegenbeli győzelmet követően otthon kis híján elherdálták előnyüket…
Az elmúlt hetekben nem lehetett panasz Völgyiék teljesítményére, a vasárnapi, kispesti vereséget felforgatott együttessel szenvedték el a dunántúliak. Az viszont mát sokkal aggasztóbb lehet Pintér Attila számára, hogy az utolsó két bajnokin egyaránt két-két futballistáját is kiállította a játékvezető. Stresnik mészárlása például öt hónapos eltiltást eredményezett…
Az idén a győri meccsüket az ETO, a debrecenit a Loki húzta be. Most, semleges pályán csatáznak a felek, és valamiért az az érzésünk, hogy Coulibalyék motiváltabbak lesznek ma este. Ennek megfelelően a trófea a Hajdúságba kerül!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik