Hírek

Végjáték Ausztriában

A sógoroknál a második vonalban ugyan a legfontosabb dolgok eldőltek, mégis találtunk jó kis összecsapásokat...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Hartberg-Altach 2!

A hazaiak már az osztályozóra készülnek, ráadásul pocsék formában is vannak. ma is pont nélkül maradnak…
Már csak két forduló van hátra az osztrák másodosztályú bajnokságból, és úgy tűnik, a hazaiak pótvizsgára kényszerülnek. Elméletileg ugyan még beérhetnék az FC Lustenaut, hiszen hátrányuk 5 egység, ám elnézve formájukat (négy zakó zsinórban), erre vajmi kevés az esély. Jelenleg 33 pontjuk van, ennek alig több, mint a felét gyűjtötték be odahaza (4-5-8). Az áprilisi fellángolást pocsék május követte, így nagy eséllyel osztályozót lesz kénytelen vívni a társulat.
Az Altach a 2. helyről várja a folytatást, a feljutó Grödifet már nem érheti be, viszont a 3. Austria Lustenaura még figyelnie kell, hiszen kettejük között mindössze négy pont a differencia. A csapat 59 pontig jutott, idegenben szeszélyesen teljesített (5-6-6), viszont jó passzban van: három nyertes meccsel a háta mögött látogat Hartbergbe.
Ahová szívesen utazik, ugyanis eddig még soha nem kapott ki! 2-2-11 a mérlegük, 5-2-0 a hartbergi mutatójuk.
És ma sem lesz ez másként, szerintünk az Altach behúzza a három pontot. A Hartberg pedig készülhet a pótvizsgára…

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Blau-Weiss Linz-St. Pölten +2,5! Mindkét fél betalál: IGEN!

Gólfesztivált rendeznek a csapatok, a találkozónak már nincsen tétje, így felszabadult játékot várhatunk!
A kék-fehér alakulat búcsúzik a ligától: 23 pontjuk van, nem tudják már ledolgozni tetemes, 10 egységes hátrányukat. A gárda 3-5-9-es hazai mérleget hozott össze, és ha ehhez hozzátesszük, hogy idegenben is mindössze egyszer győzött (1-6-10), akkor nem csodálkozhatunk, hogy kiesnek… Otthon mostanság nem olyan rosszak, gólt mindenképpen várunk tőlük.
A St. Pölten az 5. pozíciót foglalja el 51 ponttal, vissza már nem csúszhat a tabellán, viszont egy jó hajrával akár a 3. helyre is feljöhet. Idegenben 3-8-6 a statisztikája, ehhez 27-30-as gólarány társul. A rúgott találatok tekintetében a második legtermékenyebb alakulat a második vonalban. Összességében 64-59 a gólaránya, és 27-7 az over-under mutatója… Mostanában kissé kiszámíthatatlanul teljesít, legutóbb a bajnokjelölt Grödigtől hozott el értékes pontot (2-2).
A meccstől felszabadult játékot, no és gólokat várunk, adott esetben mindkét oldalról. Az elmúlt években is voltak már eseménydús meccseik egymás ellen, úgyhogy nem lenne meglepetés, ha ma is belecsapnának a lecsóba a fiúk! Húzzuk be a +2,5-öt, no és a mindkét fél betalál opciót!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik