Hírek

Vendégek diadala!

Ma egy spanyol és egy magyar bajnoki került a célkeresztbe!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Eger-Újpest (1-0) 2! +2,5!

Szegény egriek, a szezon végére teljesen kifulladtak. A lilák akár kettővel is nyerhetnek ellenük…
Nagyon sajnáljuk a hevesi együttest, hiszen egy év alatt nagyot változott velük a világ. Hatalmas meglepetésre feljutottak a Keleti-csoportból, ám ezzel véget is ért a sikertörténetük. Szívatóra állították őket – nincs mit szépíteni. Bár a licence-üket befogadta az illetékes testület, télre kiderült: olyan szintű az anyagi bizonytalanság a klubnál, hogy még a bajnokság befejezését sem tudta senki sem garantálni. Végül, a futballisták becsületére legyen mondva, lejátsszák a hátralévő meccseket.
Változott a tulajdonos, az edző, és bizony a keretben is jöttek-mentek a focisták. Nem könnyű így rendet tartani és motiválni… És olybá tűnik, hogy ez már nem is nagyon megy Mészáros Ferenc vezetőedzőnek.
Otthon egyszer sem léphettek pályára a piros-kékek, hol Pesten, hol Debrecenben, hol Diósgyőrben szerepeltek, mígnem rátaláltak Vácra. De ott sem megy igazán a hevesikenek. Múlt heti vereségükkel kiestek az élvonalból, 15 pontot gyűjtve. “Otthon” 2-4-7 a mérlegük, a formájuk pocsék – az elmúlt három mérkőzésen úgy kaptak ki, hogy beszedtek 12 találatot. Nehéz elképzelni, hogy összekapnák magukat Horváthék…
A lilák is csalódást keltően szerepelnek, mindössze a 9- helyen állnak. 35 pontjukból csak 13-at szereztek vendégségben (3-4-6, Pápán, Debrecenben és Pécsett nyertek). Április vége óta nem ünnepelhettek győzelmet, pedig háromszor is a Szusza Ferenc Stadionban léphettek pályára. Előbb pechesen veszítettek 2 pontot az MTK ellen (1-1), majd szintén balszerencsés körülmények között maradt alul a Győrrel szemben, végül pocsékul futballozva sitteltek a Kispesttől. Azért erre a sorra nem lehetnek büszkék Kabáték…
Elnézve a tabellát, lényegi előrelépés nem várható az Újpesttől, mondjuk ezt annak ellenére, hogy nem nehéz Remiliék sorsolása.
Az ősszel a IV. Kerületben sima 3-0-ás sikert arattak vasiljevicsék. És ma is ezzel kalkulálunk! Nyernek a lilák, méghozzá gólgazdag mérkőzésen, akár kettővel!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Getafe-Valencia 2! +2,5!

Előzésre készül a Valencia! Ehhez nem kell mást tennie, mint nyernie Madridban, majd nagyon szorítania a Sevillának, hogy verje el a Real Sociedadot!
A Getafe már várja a bajnokság végét: a kékek a 9. helyen tanyáznak 47 egységgel, amely azt jelenti, hogy teljes érdektelenségben is tölthetik a hátralévő heteket. Persze, szó sincs arról, hogy a madridi kiscsapat feladta volna a további küzdelmeket, ám elnézve pozícióját, nem nagyon tud előrelépni és visszazuhanni sem a tabellán.
Otthon az erősebb alakulatok közé tartoznak Colungáék, 9-4-4-es mutatójuk erről árulkodik. Verték többek között a Realt és a Malagát is! Mostanság idegenben rendre betliznek Castroék, otthon viszont egy Espanyol elleni kisiklást leszámítva nem teljesítenek rosszul. Hiányzójuk lesz szép számmal: Escudero, Castro és Torres sérült, Alexis pedig eltiltását tölti.
A Valencia egyértelműen felszálló ágban van! A denevérek már az 5. helyen tanyáznak – ha belegondolunk, hogy az ősszel még a tabella alsó felében húzták meg magukat, akkor még inkább elismerésre méltó Valverde mester produktuma. Ám egy pozíciót még előre kellene mindenképpen lépniük, hogy elérjék a hőn áhított BL-selejtezőt érő 4. helyet.
59 pontjuk van Guardadoéknak, éppen annyi, mint a baszkoknak. Az egymás elleni mérleg a Sociedad felé billen, hiszen mindkétszer sima csíkos siker született az összecsapásaikon (2-5, 4-2). A feladat tehát adott: egy egységet rá kell verniük Jonaséknak a nagy riválisra. Elnézve a sorsolásukat, ez nem lehetetlen!
Soldadoék idegenben azért közel sem sebezhetetlenek (5-5-7), viszont az elmúlt négy túrájuk közül csak egyet veszítettek el, a múlt héten pedig egyenesen parádéztak (Rayo 0-4). A keretben csak Canales bajlódik sérüléssel, így Ernesto Valverde bombaerős gárdát vezényelhet pályára ma este!
Az elmúlt esztendőkben rendre sok találatot hozott a két fél ütközete – ma is várunk legalább három gólt. És a motivációs tényezők miatt szerintünk a fehér-feketék elhozzák mindhárom pontot a fővárosból! Majd szurkolnak nagyon a Sevillának…

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik