Hírek

Királyiak a matracosok ellen!

A Bernabeuban ütközik meg a Real az Atleticóval. És azért nem hagyhattuk figyelmen kívül, hogy a finneknél rendeznek egy kiesési rangadót...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Honka-JJK 1!

A forma, az egymás elleni mérleg és a hazai pálya előnye miatt szavazunk bizalmat az Espoo-i együttesnek.
Az utolsó előtti fogadja a sereghajtót, azaz klasszikus alsóházi rangadót rendeznek a finn élvonalban. Tavaly még középcsapatként tengették mindennapjaikat az alakulatok, ám az idei kiírás olybá tűnik, lényegesen nehezebb lesz mindkét fél számára.
A Honka 6 fellépésen 5 egységig jutott, odahaza 1-0-1 a mérlege, a HJK-tól kikapott, a RoPS-ot verte a brigád. Mellettük szól, hogy az elmúlt két összecsapásán veretlen maradt: az újonc elleni diadalt követően Kastratiék a Jarótól ponttal tértek haza (2-2). És még valami: két ütközetben 4 találatot jegyeztek, előtte viszont négy mérkőzésen impotensek maradtak. Biztató előjelek ezek mindenképpen…
A JJk az egyetlen nyeretlen alakulat a ligában, a télen meggyengült társulat eddig 5 csatában 2 iksz mellett háromszor megégett. Idegenben 0-1-2 a soruk, a nyitófordulóban a Mariehamn ellen még remizni tudtak, ám a TPS-nél és a RoPS-nál már kapituláltak. A JJK vészes góliszonyban szenved: az első játéknap óta képtelenek betalálni Innanenék. A piros-kékeknek alaposan fel kellene javulniuk, ha nem akarnak meleg pillanatokat átélni a bajnokság hajrájában…
Az egymás elleni statisztika erőteljes Honka-fölényt mutat (9-3-2), bár érdekességként mindenképpen illik megemlíteni, hogy a JJK eddig mindig idegenben győzött… Ám ma nem tudnak nyerni a vendégek, szerintünk az Espoo-i fiúk behúzzák a három pontot, és megkezdik a felzárkózást a középmezőnyhöz! Tippünk tehát 1-es!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Real Madrid-Atletico Madrid +10,5 szöglet! +5,5 sárga! +3,5 gól! Cserejátékos szerez gólt: IGEN!

A Bernabeu stadionban rendezik a madridi alakulatok csatáját. Jó szokásukhoz híven ezúttal is brutális meccset vívnak majd a felek, lesz itt minden: gólok, lapok, szögletek!
A két fővárosi óriás jutott be a Király Kupa fináléjába, amelyet a szövetség végül (mindkét klub beleegyezésével) végül a Real otthonában rendez meg. A Bernabeu mellett szólt a nagysága, mindkét együttes 30-30 ezer jegyet kap a döntőre, a bevételen pedig fele-fele arányban osztoznak az alakulatok. És miért pénteken küzdenek meg a brigádok a trófeáért? Nos, mert szombaton este az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét rendezik Malmőben…
Nézzük, hogy a két csapat milyen úton jutott el a végső küzdelemig. Nos, a Real útja volt rázósabb: a fehérek a 3. fordulóban az Alcoyanoval melegítettek be, majd a következő körben a Celta Vigot búcsúztatták Pepéék, a negyeddöntőben a Valencia, az elődöntőben pedig a Barcelona kapitulált Khediráékkal szemben. Azért ez nem rossz névsor…
A bajnokságban Mourinho mester alakulata elbukta a bajnoki címet, ám a második helye biztosan megvan. A BL-től az elődöntőben búcsúzott a királyi gárda, tehát most már csak a Király Kupa maradt, mint lehetséges begyűjthető trófea. És ezt nem akarják elbukni Benzemáék!
A Real formájával nincsen probléma, bár a múlt hétvégén azért illett volna nyerniük az Espanyol otthonában…
Az Atletico a sorozatban a Jaent, a Getafet, a Betist és a Sevillát búcsúztatta, tehát azért lényegesen kisebb vadakat ejtettek a matracosok, mint aktuális riválisuk.
A csíkosak a La Ligában bronzérmesek lettek, amely a tavalyi teljesítményhez képest nagy előrelépés. Ramadel Falcao vezetésével a gárda sokáig versenyben volt a második pozícióért a városi riválissal, ám elsősorban gyengébb idegenbeli mérlegüknek “köszönhetően” leszakadtak a Realtól.
Simeone mester csapatára azonban így sem lehet panasz, hiszen a játékoskeretet elnézve, kihozták magukból a maximumot. Hiányérzetet mindössze a gyenge nemzetközi szereplés jelenthet Diego Costáéknak: a tavalyi EL-trófea elnyerése után az idén nagyon korán búcsúztak már a sorozattól.
De milyen mérkőzést várhatunk? Nos, a főszereplők nem tudnak kiszakadni szerepükből… Tehát a gólok és a lapok könnyen jöhetnek, mint ahogy a szögletek is. És valamiért bízunk a cserékben is! Erősek a padok, tehát egy kis aprót megér rátenni arra az opcióra is, hogy cserejátékos betalál (4.3-as odds)!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik