Hírek

Vincze Ottó: Lendületben marad a Győr!

Vincze Ottó, a Fradi egykori kiváló futballistája, az ETO utánpótlás-menedzsere osztotta meg ezúttal hétvégi tippjeit olvasóinkkal.

Vincze Ottó: Lendületben marad a Győr!

Vincze Ottó, a Fradi egykori kiváló futballistája, az ETO utánpótlás-menedzsere osztotta meg ezúttal hétvégi tippjeit olvasóinkkal.

Real Madrid-Atletico Madrid 1!

– Mourinho trófeával kíván búcsúzni a Realtól – már ha valóban elhagyja a királyiakat. A fehérek szerintem behúzzák a meccset, megverik a városi riválist.

Paks-Debrecen 1!

– Az az érzésem, hogy a paksiak otthon elkaphatják a Lokit. A piros-fehérek az idén visszafogottabb teljesítményt nyújtanak, idegenben különösen sebezhetőek. Remélem, a hajdúságiak elfáradnak a találkozón, így a jövő héten a Győr talán könnyebben boldogul majd ellenük a kupadöntőben…

Borissia Mönchengladbach-Bayern München X!

– Nem lepődnék meg, ha jó néhány meghatározó játékosát is pihentetné a szakmai stáb a BL-döntő előtt néhány nappal. A ‘Gladbach erős otthon, egy ikszre akár jók is lehetnek a zöld-feketék!

FTC-MTK 1!

– Természetesen Fradi-sikert várok, ezt a döntést nem is kell nagyon megindokolnom…

Eger-Újpest 2!

– Teljesen biztos, hogy a lilák elverik az egrieket. A fővárosi együttes jobb a piros-kékeknél, és ez gólokban is meglátszik majd a találkozón.

Honvéd-Győr 2!

– Pintér Attila csapata bebizonyítja, hogy van élet a bajnoki cím után is. A mester nagyszerűen tudja motiválni a játékosokat! Megszakad a Honvéd remek sorozata, győz a bajnok!

Chelsea-Everton 1!

– A szerdai EL-siker után a bajnokságban is diadalt aratnak a londoniak.

Roma-Napoli 1!

– Igazi rangadó a Serie A-ban! Szerintem kiélezett mérkőzésen egy góllal nyernek a farkasok a déliek ellen!

Olvasói sztorik