Hírek

Várhidi Péter: Pórul járnak a vendégek

A válogatott és az Újpest korábbi vezetőedzője nem számol 2-es tippel a hétvégi NB I-es meccseken.

Várhidi Péter, a válogatott és az Újpest korábbi vezetőedzője nem számol 2-es tippel a hétvégi NB I-es meccseken…

MTK-Paks 1!

– Mindkét alakulat játssza a focit, jó képességű focisták alkotják mind a fővárosiak, mint pedig a tolnaiak keretét. A pillanatnyi forma mellett a hazai pálya előnye dönthet. Otthon masszív Garami József csapata, ezért kék-fehér sikert várok!

Kaposvár-DVTK X!

– Prukner László együttese otthon nagy stabil, veszélyes ellenfél, a diósgyőriek viszont a várakozáson alul teljesítenek az idén. Nagy kérdés, hogy a piros-fehérek melyik arcukat mutatják majd. Szerintem megosztoznak a pontokon a felek…

Lombard-Eger 1!

– A hazaiak megnyerik a meccset, és ezzel tesznek egy nagy lépést a bennmaradás felé. Minőségileg jobb játékosok alkotják a pápai alakulatot, így szerintem a pontok otthon maradnak.

Pécs-Haladás X!

– Kiélezett kilencven percre számítok. Mindkét fél gyors, tud tempót diktálni, ugyanakkor küzdeni is képesek, de nagyon! Az iksz tűnik reális eredménynek…

Kecskemét-Siófok 1!

– Azt hiszem, el is dőlhet a kiesés ebben a fordulóban. A Balaton-partiak későn kezdték meg a hajrát. A lila-fehérek hazai környezetben igen erős, nem érzem, hogy Horváth Károly fiai meglepetést tudnának okozni.

DVSC-Videoton 1!

– Nagy rangadó, és csakúgy, mint a Diósgyőrnél, a legfontosabb kérdés az: milyen napot fog ki a Loki? Erős kerettel dolgozik Kondás Elemér, szerintem reális esélyük van arra, hogy végül a dobogón végezzenek. A Vidi szerdán kupameccset játszott, és nem tudni, hogy ez a találkozó mennyit vett ki a fehérváriakból. Egy biztos: az iksz senkinek sem jó. A hazai pálya dönthet a hajdúságiak mellett!

Győr-Ferencváros X!

– Az ETO is szerdán meccselt, továbbjutott, a bajnokságban pedig tulajdonképpen kényelmes helyzetből várhatja a hajrát. A Fradi a dobogóért hajt, de szerintem ma egyik fél sem nyer: marad a döntetlen.

Újpest-Kispest 1!

– Ennél a meccsnél nem is szeretnék szakmai érveket felsorolni, érzelmi döntést hozok: nyernek a lilák!