Hírek

Kinek jó az iksz?

Ma irány a Seria A és a La Liga!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Cagliari-Parma X!

Megelégednek a felek egy békés döntetlennel ma este. A bennmaradásuk tuti, középcsapatként zárnak – ehhez pedig elegendő egy pont…
Olaszországban a bajnokság hajrájához érve akadnak egészen furcsa, pontosabban kiszámíthatónak tűnő eredmények. Egy ilyenre hívnánk fel ezúttal a figyelmet, ugyanis nehezen tudjuk elképzelni, hogy a “hontalan” Cagliari és vendége csúnyán egymásnak rontanak a soron következő bajnokin…
A “hazaiak” időben váltottak a kispadon, Ivo Pulga össze is szedte a szárdokat, akik a bajnokság közepén futottak egy remek sorozatot – ezzel tulajdonképpen meg is alapozták jövő évi élvonalbeli tagságukat. A piros-kékek 7-4-6-os sort produkáltak eddig “otthon”, így összességében 43 ponttal a 11. helyen állnak. Kiesni már nem tudnak (a vonal alatti Palermo 32-nél jár), és nagyon feljebb sem tudnak araszolni a tabellán. Nenéék formája meglehetősen szeszélyes, verték a közelmúltban az Intert és a Fiorentinát is, ugyanakkor kikaptak az Udinétől, aztán végül békés ponttal tértek haza Veronából 8Chievo 0-0). Problémát okozhat Pulga mesternek, hogy Pinilla még eltiltását tölti, Pisano, Cossu, Cabrela és Avelar pedig sérült.
A Parma is 43 egységig jutott, egy hellyel előzi meg a szárdokat. A keresztesek pontjaik zömét odahaza gyűjtötték be, vendégségben nem nagyon ment Donadoni mester alakulatának. Mérlegük a túrákon 2-4-11, csak Bolognában és Torinóban nyertek Amauriék. A gárda borzalmas áprilist produkált, négy fellépésén mindössze két pontot hozott össze, ráadásul egy gólt sem szereztek! Aztán jött az Atalanta elleni vasárnapi meccs, amelyen Biabiany-ék végre nyertek, a végeredmény 2-0 lett!
Sansone-ékre ugyanaz igaz, mint a Cagliarira: nem tudnak feljebb lépni a tabellán, és lényegesen nem is tudnak rontani pozíciójukon. Ha ma egy ponttal gazdagodnak, akkor megőrzik előnyüket a riválisokkal szemben, tehát adott esetben elegendő ez az iksz a mai találkozón.
A keretből Mariga sérült mindössze, így Dondadoni erős csapatot vezényelhet pályára.
Nos, szerintünk csakúgy, mint az elmúlt esztendőkben nem egyszer, ezúttal is megosztozik a pontokon a két csapat. Az egy pont alaphelyzetben mindkét gárdának megfelelő, és szerintünk le is hozzák ikszre a meccset a felek.

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Real Madrid-Malaga Mindkét csapat szerez gólt: IGEN!

A védelem három alapembere is hiányzik a fővárosiaknál ma este, így szerintünk a nem rossz erőkből álló déliek bevehetik Diego Lopez kapuját!
A Real az ezüstéremmel gazdagodik az idén, no és a városi riválissal még megmérkőzik a Király Kupáért a közeljövőben. A bajnokságban jó formát mutatnak Ronaldoék, igaz, az elmúlt 10 mérkőzésük közül csak egyszer úszták meg kapott gól nélkül (Bilbao 0-3). A hétvégén a Valladolid vizitált a Bernabeuban, és a lilák háromszor is mattolták a királyiak védelmét, már kérdés, hogy pontot így sem szereztek (4-3).
Mourinho keretében hárman bajlódnak sérüléssel, mindhárman védők: Sergio Ramos, Arbeola és Marcelo. Helyetteseik egyelőre nem brillíroznak, úgyhogy a hátsó alakzat meglehetősen sebezhető állapotban van.
A Malaga a BL-ből való kiesést egyelőre nehezen tudja megemészteni, a bajnokságban nagyon szeszélyesen teljesítenek, jelenleg a 6. helyen állnak 53 ponttal. Ez a pozíció EL-t ér, a BL-selejtezős helytől jelenleg 5 pont választja el Savioláékat. És már csak négy mérkőzés van hátra, és a kék-fehérek sorsolása nem egyszerű…
Idegenben 6-4-7-es mérleget hoztak össze Pellegrini mester fiai, tehát Baptistáék nem éppen kiegyensúlyozott teljesítményükről voltak híresek vendégségben.
A keretből Toulalan sérült, rajta kívül mindenki bevethető.
1,72-es szorzóért mindenképpen érdemes meghúzni a mindkét fél betalál opciót. A vendégeknél remek támadók vannak (Isco, Joaquin. Santa Cruz, Saviola, Eliseu, Baptista), a madridi védelem pedig hézagos lesz. Szerintünk mindkét háló megzördül majd!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik