Hírek

Hendis hazai sikerek!

Ma egy olasz és egy angol meccset vettünk górcső alá...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Manchester City-WBA (0-1) 1! +2,5!

A bajnokság hajrájára kissé elfáradó vendégek nem tudják majd megnehezíteni az ezüstérmes dolgát.
Kezdjük azzal, hogy a találkozónak nincs nagyon tétje, éppen ezért abban bízunk, hogy mindkét fél teljes nyugalommal, azaz felszabadultan futballozhat. A Citynek nem sikerült a címvédés, idén a városi rivális jobb volt, egyszerűen esélyük sem volt Nasriéknak befogni az Unitedet. Így maradt a 2. hely, amelyet teljes magabiztossággal szereztek meg a világoskékek.
Silváék 35 meccsen 72 pontot szereztek, az Etihad Stadionban impozáns 13-3-1-es mérleget hoztak össze Kompanyék. Csak Rooney-ék nyertek náluk még decemberben, pontot azóta csak a Pool szerzett Agüeróéknak, de annak is már három hónapja.
Mancini mester alakulata idegenben azért nem brillírozott, a közelmúltban például kikapott az Evertonnál és a Tottenhamnél is, no és szombaton a Swansea otthonából is csak egy ponttal tért haza. A hátralévő mérkőzések a könnyű kategóriába tartoznak (Norwich, Reading), úgyhogy elképzelhető, hogy hiba nélkül zárja majd a finist a társulat.
A vendégek igazi középcsapatként szerepeltek az idén: nem voltak veszélyben, és nem is nagyon tekintgethettek Európa felé. Jelenleg a 8. pozíciót foglalják el 48 ponttal, győzelem esetén sem tudnának előrelépni, igaz, ha kikapnak, akkor sem csúsznak le a tabellán. Idegenben 5-3-9-es statisztikát hoztak össze Lukakuék, az előző három túrájukon mindhárom kimenetelt produkálták: nyertek a szenteknél, kikaptak a kalapácsosoktól, ikszeltek a Stoke-nál.
A hétvégén a Wigannel meccseltek Longék, és a kiesés elől menekülő vendégek bizony el is vitték a pontokat Birminghamből. A keretben sok a sérült, Gera, Brunt, Thorne és Popov sem léphet pályára, eltiltás miatt pedig Fortune hiányzik majd. Ez azért tekintélyes névsor.
Az elmúlt években rendre legalább kettővel nyert a házigazda ebben a felállásban. És ma sem lesz ez másként, sima hazai győzelmet várunk, sok góllal fűszerezve!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Roma-Chievo (0-1) 1!

Európa ligás helyre pályáznak a farkasok, akik a firenzei sikerrel vérszemet kaptak. Ma a veronai kiscsapat nem jelent akadályt Tottiéknak…
A fővárosiak feljöttek szombati sikerükkel az 5. helyre, amely ugye El-t ér. A farkasok 58 egységet szereztek eddig, az Olimpicóban 9-5-3-as, masszív sort hoztak össze Lameláék. A formájukra sem lehet panasz, hiszen a palermoi vereséget leszámítva nagyon aktívan gyűjtögetik a pontokat. Amelyekre szükségük is van, mivel az üldözők (Udinese, Lazio) ott lihegnek a nyakukon.
A Chievo 40 pontos, így szinte biztos, hogy a sárga-kékek jövőre is a Seria A tagjai lesznek. Idegenben Corini mester alakulata 15 egységet húzott be, és érdekesség, hogy eddig még nem remizték (5-0-12). Általában kiscsapatoknál nyertek, ez alól kivételt a Lazio római legyűrése jelentette. A veronai alakulat nincs éppen kirobbanó formában, az elmúlt bő egy hóna alatt mindössze egyszer szereztek három pontot: a kiesőjelölt Siena vendégeként Pellissier találatával nyertek.
Ma azonban nem lehet ott Pellissier, hiszen csakúgy, mint Acerbi, sérüléssel bajlódik…
A Chievo 2003-ben nyert eddig először és utoljára az Olimpicóban, azóta zömében római diadal született a fővárosban. Az ősszel nagy meglepetésre a veronaiak elverték az akkor még Zeman által irányított farkasokat.
A vendégek a mai túra után a Torinóval és az Atalantával találkoznak, és ha mondjuk két ikszet játszanak, totálisan biztos, hogy bennmaradnak az élvonalban. A rómaiak a Milannal és a Nápollyal ütköznek meg, tehát azokon a mérkőzéseken nem mehetnek biztosra. Ma viszont igen!
Osvaldoék legalább kettővel elverik a vendégeket, ez tuti! Húzzuk be a hendis hazait!
Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik