Hírek

Coulibaly a nemzetközi porond felé lőtte a Lokit

Sokáig vezetett a Vasas Debrecenben, de a a cserecsatár kettőt is vágott, így a DVSC kettős győzelemmel jutott a Magyar Kupa fináléjába.

Magyar Kupa, elődöntő, visszavágó

DVSC-TEVA–Vasas 3–1
Debrecen, 800 néző. Vezette: Pintér Cs.

DVSC: Verpecz – Ludánszki, Simac, Szűcs I., Engel (Sl. Bouadla, 63.) – Bódi, Lucas M. (Ferenczi J., 52.), Spitzmüller, Czvitkovics – Sidibe, Pölöskey P. (Coulibaly, a szünetben)
Vasas: Halasi – Ádám M. (Görgényi, a szünetben), Nikolov ( Lucas Dos Santos, 65.), Túri D., Deyvison – Kovács D., Thiago De Freitas, Bobo, Ferkó Á. – Berecz Zs., Cseke (Szedlár, 72.).
Gólszerző: Coulibaly (55., 78.), Sidibe (90.) ill. Berecz Zs. (27.)
Továbbjutott: a DVSC. Összesítésben 6-1

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nagy továbbjutási eséllyel várta a Vasas elleni Magyar Kupa elődöntő visszavágóját a DVSC, ugyanis az első mérkőzésen 3-0-ra győzött az Illovszky-stadionban.

Ez a különbség rögtön a mérkőzés elején négyre nőhetett volna, de Sidibe kihagyta a nagy helyzetet. Mezőnyfölényben játszott a Debrecen, több lehetősége is akadt a gólszerzésre, ám a vezetést egy távolról jól eltalált lövéssel a vendégek szerezték meg a 27. percben. Az iram nem volt túl nagy, de a Vasas gólja után mindkét csapat nagyobb fokozatra kapcsolt, és ezáltal élvezetesebbé vált a találkozó. A félidőt nagy helyzettel kezdte a Loki és ugyanígy fejeztük be, ezúttal Czvitkovics Péter jobb oldali beadásáról Pölöskey Péter maradt le – írja a www.dvsc.hu.

A szünet után aztán bebiztosították a hazaiak a továbbjutásukat, miután a csereként beállt Adamo Coulibaly a hálóba fejelt. Ezután is sok helyzetet dolgozott ki a DVSC, a kérdés csak az volt, mennyivel nyer. A francia csatár még egy találatot szerzett, majd a végén Ibrahima Sidibe beállította a 3-1-es végeredményt.

Olvasói sztorik