Hírek

Alsóházi csaták

Ma a Premier League küzdelmeibe ástuk bele magunkat...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

WBA-Wigan +2,5! Mindkér fél betalál! x2!

Jó szokásához híven az idén is a kiesés elől menekül a Wigan. Az elmúlt években sikerrel járt, ám most nagyon nehéz dolga lesz Martinez mester csapatának. Mindegy, a jelszó most nem lehet más, mint ELŐRE!
A Premier League-ben már megvan az aranyérmes és az ezüstérmes, a dobogóért azonban még öldöklő küzdelem várható a 3. pozícióért. Mint ahogy a harmadik számú kieső személye sem biztos. A hazaiaknál azonban nem lesz izgalmas a hajrá, ugyanis 48 ponttal a 8. helyen tanyáznak, lényegi elmozdulás pedig ebből a pozícióból nem várható a csíkosaktól.
A birminghamiek a The Hawthorns-ban egészen jól tolták, mérlegük 9-3-5, ehhez 25-17-es gólarány figyel be. Steve Clarke alakulata formájára nem nagyon lehet szavakat találni… Az elmúlt hetekben össze-vissza játszottak mindenféle eredményt Longék, hazai környezetben nem bírtak például a szarkákkal, majd simán nyertek a szenteknél. Ki érti ezt? Mi nem nagyon…
Gera, Brunt és Thorne sérült, Fortune-t pedig kiállították a St. Mary-ben, így velük nem kalkulálhat a szakmai stáb.
A Wigan hozza a formáját, már mint abban a tekintetben, hogy ismét a végére hagyta az izgalmakat. Évről-vére ezt játssza el a csapat a drukkereivel: az utolsó pillanatig hagyja aggódni a szurkolókat, aztán eddig mindig megúszták a kiesés Martinez mester fiai. Idén azonban nagy bajban vannak, nagyobban, mint amilyenben ilyenkor szoktak lenni. Mindössze 32 pontjuk van, a vonal fölött tanyázó Newcastle-Aston Villa-Sunderland triónak 37 áll a neve mellett. És már csak négy fellépés van hátra a ligában…
A kékek a West Bromhoz és az Arsenalhoz mennek, a Swansea-t és a Villát fogadják. Azért nem lesz egy fáklyás menet…
Vendégségben eddig 4-2-10 a soruk Konééknak, nyerni tudtak a Reading, a Villa, a Tottenham és a szentek vendégeként. Az elmúlt hetekben nem jöttek az eredmények, áprilisban nyeretlenek maradtak, így kerültek ebbe az igazán veszélyes pozícióba.
A vendégeknél Alcazar, Ramis, Cruzat és Pollitt sérült, ők nem lesznek ott Birminghamben.
Szerintünk a Wigannek nincs más esélye, mint nekimenni a WBA-nak! A hazaiak ebben a felállásban 2009 óta nem nyertek, az elmúlt négy mérkőzésükön pedig hármas gólátlagot produkáltak a felek. Azt gondoljuk, hogy Di Santoék nekimennek a hazaiaknak, aztán, lesz, ami lesz alapon küzdenek egy gigantikusat! Gólokkal kalkulálunk, no és valamiért az az érzésünk, hogy nem kapnak ki a látogatók…

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Fulham-Reading 1!

A két, pocsék formában lévő együttes csatájából a hazaiak jönnek ki jobban.
Martin Jol csapata valóban borzalmas passzban várja a szezon végét. A fehér-feketék 40 egységgel a 11.-ek, tehát elméletileg még nem biztosították be a bennmaradást, ám azért a kiesésükre elenyésző az esély. A londoniak a Craven Cottage-en 7-3-7-es, igencsak szeszélyes statisztikát hoztak össze, ám mostanában lényegesen kiszámíthatóbban teljesítenek Berbatovék: április elsején győztek legutóbb, azóta öt meccsükből négyet úgy buktak el, hogy még csak gólt sem lőttek! Dejagah, Riether és Diarra sérült, Sidgwell pedig piros lapos eltiltását tölti.
A Reading búcsút intett a Premier League-nek, mindössze 25 pontjuk van, a túrákon 1-2-14-es csapnivaló mutatót összehozva. Csak a szarkáknál nyertek január közepén, azóta öt vereséget hoztak össze zsinórban a túrákon. És összességében is gyengélkednek a közben edzőt váltó alakulat: Nigel Adkins sem hozott megváltást, továbbra is esnek-kelnek Le Fondre-ék.
Kebe, Roberts, Federici és Akpan sérüléssel bajlódik, így ők kihagyják a találkozót.
Egymás elleni mérlegük 2-1-2, ősszel izgalmas, fordulatos meccsen 3-3-ra végeztek a felek a Reading pályaválasztásával.
Szerintünk a Fulham jön ki a gödörből, és behúzza a három pontot a kiesővel szemben. Tippünk tehát 1-es!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik