Hírek

Nem lehetetlen feladat előtt állnak csapataink!

Visszatérhet Bozsik Péter!

Gyorsan szeretnél értesülni a kefoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

ÚJBUDA FC – KOMÁROM VSE
Az Újbuda nem szabadul megyénktől, ezúttal a komáromiak látogatnak hozzájuk. A múlt héten a dorogiak ellen játszottak döntetlent. Annak nem örültünk, most viszont örülnénk. A Komárom továbbra is kilátástalan helyzetben van, de bízunk a szép befejezésben. A mérkőzést szombaton rendezik, méghozzá 16:30-as kezdéssel.

DOROGI FC – CSORNAI SE
Talán most egy fokkal könnyebb a dorogiak sorsolása, ugyanis a Csornát fogadják. A vendégek a középmezőnyben találhatóak, és eddig 21 meccsen 26 pontot szereztek. Ezzel szemben a dorogiak 43-at, tehát nagy a különbség. Reméljük, hogy ez a különbség a gyepen is kijön, és tovább folytathatja a harcot a hazai együttes a bajnoki címért. Hajrá , Dorog!
Szombat, 16:30

SÁRISÁP TASK – PÉNZÜGYŐR SE
A kilencedik helyre felkapaszkodó Duna-csoportos Sárisáp-TASK a pénzügyőri gárdát fogadja, méghozzá szombaton. A vendégek eddig öt ponttal gyűjtöttek többet, de egy meccsel többet is játszottak, tehát nagyjából hasonló erősségű a két gárda. Reméljük, hogy a mostanában mutatott jó teljesítmény erre a hétvégére is kiterjed, és tovább menetel előre a sárisápi gárda. Jó hír, hogy Bozsik Péter vezetőedző visszatérhet a kispadra, miután egy mérkőzésre eltiltották. Hajrá!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu és társoldalainak híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik