Hírek

Oross Márton: Ikszes hétvége!

A gyirmótiak középcsatára vállalkozott ezúttal tippelésre. A támadó szorít korábbi csapatának, és szerinte nyer is az ETO Újpesten!

A gyirmótiak középcsatára vállalkozott ezúttal tippelésre. A támadó szorít korábbi csapatának, és szerinte nyer is az ETO Újpesten!

Celta Vigo-Athletico Bilbao X!

– A baszkok nagyobb játékerőt képviselnek, de a kiesés elől menekülő vígóiak egy pontot otthon tudnak tartani.

Mönchengladbach-Schalke 2! (1-0) D!

– A gelsenkircheniek a találkzó esélyesei, és véleményem szerint egy góllal meg is nyerik a mai meccset.

Dortmund-Bayern München X! Mindkét fél betalál: IGEN!

– Az előrehozott BL-döntőt ezúttal Dortmundban rendezik. Mindkét együttes remek formában van, szerintem a hazaiak és a vendégek is betalálnak majd, és a végén marad az iksz!

Fiorentina-Roma X!

– Olaszországban hagyományosan sok a döntetlen. A két csapat a nemzetközi szereplésre hajt, ám ma egyik fél sem szerez három pontot…

Újpest-Győr 2! (1-0) D!

– Az ETO-nak fekszik az újpesti pálya, az elmúlt hetek botladozásai után ma kijön a gödörből Pintér Attila legénysége, és egy találattal felülmúlja a fővárosiakat.

Juventus-Palermo (0-1) 1!

– Bár a szicíliaiaknak szükségük lenne a pontokra, ezúttal kikapnak Miccoliék. A zebrák akár kettővel is elverhetik a szigetlakókat!

Liverpool-Everton X! +2,5!

– Sok gólt és döntetlent várok a liverpooli derbin. Nem tartom kizártnak, hogy akár négy gól is esik az Anfield Roadon!

DVTK-Debrecen X! -2,5!

– Egyik alakulat sem brillírozik mostanában… A hazaiak játékosállománya szerintem erős, sokkal több van bennük, mint amit eddig mutattak. A Loki az idén gyengélkedik, és szerintem ma egy cl vezérli majd mindkét felet. Nem akarnak kikapni. Ennek megfelelően óvatos játékot és döntetlent várok a kilencven perctől.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik