Hírek

Gólok, lapok, szögletek

A BL-visszavágó mellett igazi norvég ínyencségeket találtunk a mai étlapon...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Barcelona-Bayern München +10,5 szöglet! +2,5! Mindkét fél betalál: IGEN! Második félidőben a sárgák száma: +2,5!

Azért tudhat valamit a Barcelona, ha az egyik legnagyobb internetes fogadóportálon a bajorok továbbjutási esélyét 1,03-as szorzóban állapították meg a bukik…
A katalánok rendesen elásták magukat: kaptak egy négyest az Allianz Arénában, így a visszavágó adott esetben formalitásnak tekinthető. És szerintünk az is lesz! Egyrészt, Tito Vilanova alakulata nincs jó passzban, igencsak döcög a szekér. A bajnokságban ugyan megőrzik első helyüket, ám az elmúlt hetekben nem a megszokott Barcát láthattuk. A hétvégén a baszk Katedrálisban jártak a gránátvörös-kékek, és csak egy ponttal tértek haza…
Jó-jó, mondhatják az elvakult Barca-fanok, tartalékos volt valamelyest a brigád. Ám ma este is az lesz! Szinte a komplett védelmet nélkülöznie kell a szakmai stábnak. Jordi Alba eltiltott, Puyol és Mascerano sérült, így a hátsó alakzat a Dani Alves, Barta, Pique, Adriano négyesből tevődik össze. Elől már nem lesz gond, hiszen a Xavi, Busquets, Inieste középpálya és a Pedro, Messi, Sanchez támadósor hibátlan, mégis az az érzésünk, hogy ez a tizenegy ma nem lesz képes ledolgozni a hátrányt.
Viszont ennek érdekében megtesz majd mindent a csapat. Pont ezért várunk legalább két katalán-gólt, no és sok szögletet!
A német bajnok páholyból várhatná a visszavágót, ha nem lenne német… Pontosan tudjuk, hogy a germán virtus mit diktál, és állítjuk ezt annak ellenére, hogy a gárdában szép számmal vannak légiósok. A kezdőcsapat várhatóan így fest majd: Neuer – Lahm, Boateng, Dante, Alaba – Javi Martinez, Schweinsteiger – Robben, Müller, Ribery – Mandzukic. Kroos és Badstuber sérült, rajtuk kívül tehát mindenki bevethető.
A rutinos mester, Jupp Heynckes pontosan tudja, hogy nem szabad ráülni az eredményre, no és pláne nem szabad felülni a provokációnak! Az ősz hajú tréner kiemelte: nem szabad felesleges szabálytalanságot elkövetniük! A világ legjobb alakulatának tartja továbbra is a Barcát, a továbbjutáshoz pedig meglátása szerint csúcsteljesítményre lesz szüksége a Bayernnek.
Elnézve az idei teljesítményét a münchenieknek, az az érzésünk, hogy ma is betalálnak. Egyrészt a Barca védelme nem valami acélos, másrészt a német támadószekció életveszélyes! És, ha egy gólt rúgnak Müllerék, eldől a továbbjutás!
Nyilvánvaló, hogy masszív hispán rohamokkal számolhatunk, és nem lepődnénk meg, ha a tervezett kezdőcsapatba még egy védekezéssel megbízott futballista kapna helyet… Ugyanakkor a bajor kontrák nagyon is ülhetnek!
Összességében gólos meccset várunk, sok szöglettel, no és a második félidőben sok sárga lappal!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Norvég csemegék!

Miután nagyon épeszű futballmeccset nem találtunk a kínáltban, szemezgettünk egy kicsit a norvég kupa találkozói közül!

Flekkeroy-Sandnes Ulf 2!

Flekkeroy a harmadik ligában középcsapat, a Sandnes az élvonalban küzd. A vendégek idegenben erősek, legutóbb a Rosenborgtól hozták el a három pontot bajnokin. Nyernek simán a vendégek!

Ham-Kam-KFUM Oslo +2,5!

A hazaiaknak nagyon tetszik a nevük, ráadásul rendre hozzák a +2,5-ös meccseket. Most a szerencse is melléjük pártolt a sorsolásnál, hiszen ők lesznek a pályaválasztók. Egy osztállyal lejjebb szerepel a fővárosi együttes, ráadásul jól nyomják, úgyhogy gólt tőlük is várunk! Összejön a +2.5!

Follo-Baerum +2,5!

Maradunk a gólvadászatnál! A hazaiak most jutottak fel a második vonalba, a vendégek épp onnan este ki tavaly. A Follo rosszul, a Baerum jól kezdett a saját ligájában. Eddig kétszer ütköztek, és mindkétszer hat találat született. Ma sem állnak meg háromig!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik