Hírek

Korolovszky Gábor: Öt meccs, sok gól!

A volt válogatott belső védő ugyan nem örül, hogy német finálé lesz a BL-ben, ám a realitás mégis csak ez lenne...

A volt válogatott belső védő ugyan nem örül, hogy német finálé lesz a BL-ben, ám a realitás mégis csak ez lenne…

Újpest-MTK +2,5! X!

– Mindkét együttesben játszottam, így nem tudok elfogultság nélkül tippelni erre a meccsre. A lilák otthon masszívak, általában ráerőltetik akaratukat ellenfeleikre. A támadófocit erőltetik, és Kabát Péter személyében van egy gólveszélyes csatáruk is, aki könyörtelen ítélet végrehajtó. Az MTK a rövidpasszos, labdatartáson alapuló játékát hozza otthon és idegenben egyaránt, nagyon nem könnyű ellenük futballozni. Nehezen tudom elképzelni, hogy nem találnak a kapuba. Ugyanakkor az Újpestben is benne van a gól. Szerintem iksz lesz, mondjuk 2-2…

Real Madrid-Borussia Dortmund 1! +2,5!

– A Borussia rendesen meglepte a királyi gárdát, a 4-1 tekintélyes előnynek számít. Viszont a Bernabeuban nem tudok más eredményt elképzelni, mint 1-est. Gólok lesznek bőven, ha betalálnak a németek, bajba kerülhetnek Ronaldoék. Bármily furcsa, nem tartom kizártnak a hosszabbítást sem. 3-1, 4-1, ilyen eredményekben gondolkodom.

Barcelona-Bayern München 1(x)! +2,5!

– Tizenkét éves korom óta a kedvenc külföldi csapatom a katalán elitalakulat, úgyhogy régi szerelmem a Barcelona. A müncheni meccsen a bajorok sokkal jobban futballoztak, tetemes előnyt szereztek, amelyet aligha tudnak ledolgozni Messiék. Szörnyű ezt kimondani, de szerintem könnyen lehet német BL-döntő…

Benfica-Fenerbahce 1x! Továbbjutó: Fenerbahce!

– A török sztárcsapatokat is kedvelem, félelmetes, milyen fejlődésen mentek keresztül az elmúlt bő egy évtizedben. Otthon előnybe kerültek az isztambuliak, és nem kaptak gólt – ez pedig döntő momentum lehet. A portugál együttes erős, otthon különösen, ennek megfelelően behúzhatja a meccset, de szerintem a Fener eredményes lesz idegenben. Egygólos Benfica sikerrel vagy döntetlennel számolok.

Chelsea-Basel 1!

– Egyik csapat sem a szívem csücske… A londoniak idegenben is nyertek, és ma szerintem Londonban is győznek. A Baselt nem szabad lebecsülni, de szerintem a fináléba már nem jutnak be. Nyernek Lampardék, és bejutnak a döntőbe!

Olvasói sztorik